Hirdetés

Aktív témák

• medve úr

csendes tag

most leltem erre a fórumra... de jó... van hol panaszkodni :DDD

egyebek közt figyelmeztettek, hogy ne fibernetezzek, mert majd állandóan reklamálhatok náluk, hogy nem jó, de én belevágtam... mondjuk azóta sincs otthon netem, mert egy hónapja ugyan igényeltem a netet, azóta sem kötötték be (bekötni? kb. 10 perc, amíg behelyezik a modemet)... mondjuk múlt héten hívtak, hogy mikor jó nekem, aztán kiderült, hogy nekik csak péntek 12-2 közt jó (miért nem ezzel kezdte a szerelő?), mondom jól van... szabadság ki másnapra, otthon leszek...

ha hiszitek, ha nem, baftak eljönni (meglepő?), se hívás, semmi... hívtam őket, felvenni nem vették... hívtam a héten a szerelőt (megjegyeztem a számát), hogy mi van, múlt héten egyeztetés, azt se kép, se hang, habogott valamit, hogy majd küld valami más kollegát, ő nem foglalkozik most errefelé ilyenekkel :F

no, most írtam nekik (cc-zva a központot), hogy ez felettébb bosszantó helyzet... ha a héten nem aktiválják, hétfőn visszaviszem a szerződést és keresek vonalas megoldást (kábeltv ugyebár csak fibernet van, de jó is nekünk)...

szóval bármennyire is igyekszem bekerülni eme remek és elégedett fibernetes társadalomba, csak nem akar a fibernet bevenni :Y

ez az ügyintézés és hozzáállás borzasztó... még be sem kötötték, már kiakasztottak... lesz még valami meglepetés? :W

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák