Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
HURRÁÁÁ mától offtopic vagyok itt!

Megjött ma a futár az ADSL modemmel, összedugtam és 10 perc múlva már externet ADSL-lel hasítok!
Holnap meg megyek Fiberékhez visszaadni a modemet és lemondani náluk a netet. Ezt érték el a pocsék szolgáltatásukkal és hanyag hozzáállásukkal!
Egyébként mindezt úgy tudtam megrendelni, hogy ki sem kellett tennem a lábam a szobából. Személyesen nem kellett a szolgáltatót felkeresnem. Neten elküldtem a megredenlést, és igaz hogy jó 2 hetet várnom kellett, de végül megjött a futár a modemmel és kész is.
Így tehát leváltottam a 2Mbit-es Fibernetem ugyanilyen Externet ADSL-re. Akciójuknak köszönhetően év végéig ingyen adják a netet. (ez nekem majdnem 30e Ft spórolás)
áraik összehasonlítva 1 éves előfizunál pedig:
Fibernet: 9590 Ft/hó
Externet: 8688 Ft/hó
(igaz, hogy a napokban talán egy vagy két szolgáltató aláment árban még ennek is, de egye fene, ez az externet nem egy kis sufnicég és már bizonyított, hogy jól működik, így most ez is megérte)
Sebességet illetően több sebességmérővel tesztelve a sebesség hazai serverek felé megegyező, de külföldi serverek elérése érezhetően jobb értékeket mutatott az adsl esetén.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Villanyszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest