Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Léghűtés topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Modding és elektronikai kérdések
- Videós, mozgóképes topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Aktív témák
-
cettlee
őstag
A BIOS-ban csak a +12-t és a +5-öt mutatja.(Ja meg még az AGPfeszültséget és a DIMM-ek feszültségét is)Ezek az értékek mind jók csak a minuszok mutatnak összevissza.
-
-
cettlee
őstag
Megnéztem más progival is és azok is kb. ilyeneket mutatnak.(Motherboard Monitor,CoolCPU)
Mi lehet a hibás.Ezek az adatok lehetetlenek. -
Steam
csendes tag
OK, hogy a Szandra néne rozzant adatokat ad, de nekem azepox 8kha+ belso mutatoja 12V, helyett
nmajd 12,5V-ot mer. Na amr most, lehet ez annak az eredmenye, hogy cirka 5 venti megy benne? Meddig nem karos ez az elteres? -
BadGe
aktív tag
Sandra néni nekem mindent elszúrt amit csak el lehetett. memória, proc sebesség, stb. a feszültségeket akkor még nem néztem. Viszont amikor másodszorra telepítettem (az elsőt készen kaptam) akkor feltett valami drivert is, amit az adatok lekérdezésére használt, onnantól kezdve már kevesebbet tévedett. :) szóval nézd meg, hogy telepítetted-e vagy csak úgy egy "kimentett" könyvtárat használtál.
Ge. -
cettlee
őstag
Az lenne a gondom, hogy a Sandra és még 1-2 progi furcsa adatokat mutat a feszültségekről.Pl.:a +5 és a +12V-ok nagyjából jo értékeket mutatnak,de a +3.3:1.54-et ,a-12V :2.37-et , a -5V:0.68-at.Ez gondolom lehetetlen ,de mégis mivel lehetne pontosan megmérni?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest