Hirdetés

Aktív témák

• Tipi

tag

Olvasgattam a fórumon és nem találtam ezzel kapcsolatos témát, úgy hogy döntöttem, és elindítom (remélem nagy érdeklődéssel) első saját bejáratú Topic omat!

A címben mint ahogy olvasható ''Félvezetők mint PC processorok''

Ebben a topic ban szeretném letisztázni tulajdonképpen ''mik is azok a proccesorok''?

Első sorban a ''szakma belieket'' ''látnám'' szívesen mint válaszolok (házigazdák) plusz a kérdezőket mint (közönség).
    Természetesen minden kiváncsi érdeklődőt szívesen ''megvendégelünk''

Dióhélyban annyi, h akit érdekel miböl épül fel, mi a szerkezete, mié ekkora, mié nem kissebb esetleg nagyobb,mié ilyen alakja van, mia franc az a lavina hatás, mié Silicium,mé nem Germánium, mi az optimális hőmérséklet 1 processornál... az nyugodtan tegyen fel mindenféle fajta kérdést a CPU kal kapcsolatban!!!

Előre figyelmeztetek mindenkit ''tudástáram'' e téren végleges, de csak mindig 1 napig!
    Naponta frissítem az ''agy-winyóm'' tulajdonképpen úgy h mélyen tisztelt tanáromtól fogok mindig ''szakmai'' segítséget kérni!

Ennyi... bevezetésnek elég is Holnaptól kezdve felrakok mindig valami érdekességet a CPU król (remélem ezzel a totyikkal nem nagy fába vágtam a fejszémet)

:F

Aktív témák