Hirdetés
Aktív témák
-
Tipi
tag
Olvasgattam a fórumon és nem találtam ezzel kapcsolatos témát, úgy hogy döntöttem, és elindítom (remélem nagy érdeklődéssel) első saját bejáratú Topic omat!
A címben mint ahogy olvasható ''Félvezetők mint PC processorok''
Ebben a topic ban szeretném letisztázni tulajdonképpen ''mik is azok a proccesorok''?
Első sorban a ''szakma belieket'' ''látnám'' szívesen mint válaszolok (házigazdák) plusz a kérdezőket mint (közönség).
Természetesen minden kiváncsi érdeklődőt szívesen ''megvendégelünk''
Dióhélyban annyi, h akit érdekel miböl épül fel, mi a szerkezete, mié ekkora, mié nem kissebb esetleg nagyobb,mié ilyen alakja van, mia franc az a lavina hatás, mié Silicium,mé nem Germánium, mi az optimális hőmérséklet 1 processornál... az nyugodtan tegyen fel mindenféle fajta kérdést a CPU kal kapcsolatban!!!
Előre figyelmeztetek mindenkit ''tudástáram'' e téren végleges, de csak mindig 1 napig!
Naponta frissítem az ''agy-winyóm'' tulajdonképpen úgy h mélyen tisztelt tanáromtól fogok mindig ''szakmai'' segítséget kérni!
Ennyi... bevezetésnek elég is Holnaptól kezdve felrakok mindig valami érdekességet a CPU król (remélem ezzel a totyikkal nem nagy fába vágtam a fejszémet)
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest