- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Egyszerűen a távolság egy tök más szempont. Egy asztalnál nézed a monitort... kb. mindenki, hiszen bill és egér van a kezedben ahogy tolod az irodai munkát. Ablak előtt meg más setupban pont 0 ember ül ehhez képest.
Itt meg már adott, hogy milyen messzire rakod a monitort, általában egy normál irodai asztal van előtted ami mélységre nem sok variációt mutat. Nem nagyon van 1.5m mély asztal.Szóval én csak annyit mondtam, hogy eü szempontból jobb ha távol van. Ez tény.
De ettől az egész nem lesz releváns, mert tök más szempontrendszer szerint használja mindenki. Adott a szoba, asztal, hely. Asztal előtt ül, oda teszi... és akkor a mérettel játszol, hogy nagy felület kell-e, két monitor kell-e, át kell-e látni és nem akarod forgatni a fejed, stb...
Persze jó lenne tök máshoz tervezni, pl ergonómia szerint az egészet, de nem ez a realitás. -
sb
veterán
válasz
Héraklész #47 üzenetére
100-ból 90 nem fogja érzékelni a különbséget. A maradék 10 talán, de nem tudja megmagyarázni valóban. És azon belül lehet, hogy van 3-5 aki esetleg tud is vele valamit kezdeni ha megtapasztalja.
Én érzékelem de még nekem sincs olyan hozzáadott értéke pl. Egyszerűen hiába tűnik úgy sokaknak, hogy musthave... nem az. Erre hoztam a többi példát ami érzékletesebb talán. Tényleg óriási különbség van más eszközökben is a skála alja meg teteje, sőt még a felső-közép között is, de egyszerűen nincs rá igénye.
Ez egyéni megítélés kérdése persze, de ebben biztos vagyok, hogy egyénileg is ez jönne ki végül szummában.
Hogy mondjak egy ellenpéldát is: pl. vannak a remek nagy nyomógombos "nagyitelefonok". Ott pl. a sebességre is alkalmazzák sokszor ugyanezt: jó bele egy lassú sz*r ami 5mp alatt vált képet a menüben. Jó lesz az az öregnek... ellenben az pl. sokszor zavaró mert úgy lemarad, hogy nem tudja hol jár épp. Megtörtént a gombnyomás vagy nem. 120Hz alatti kijelzővel ilyennel nem hiszem, hogy sokkal találkoznék. -
CRTs
aktív tag
"Normál irodában meg szóba se jöhet"
Ebben egyetertek, ezert en ezeket nem is otthoni kijelzonek hivnam hanem irodainak, vagy dual purposenek. Csakhat jonnek ki hatranyok. Ne tegyunk ugy hogy ha kozel ulunk az attol tenyleg nagyobbnak hat ezert nem erne meg a nagyobb.
Idealis esetben az LCD behozza a lemaradast oledhez kepest es nem kell erte oled arat fizetni (ugy hogy kozben nagy is).
Akinek komoly irodaja van annak meg legyen screening room-ja is.
-
Héraklész
tag
Nyilván nincs mindenre pénz és sok esetben kompromisszumot kell kötni. Ilyen az egész élet.
De ez nem azt jelenti, hogy azoknak tökmindegy, aki nem ismeri az aktuális szabványokat és nem tudja megfogalmazni a látott kép minőségi hibáit. Pl. gyermekeknek vagy időseknek szerintem nem kell rosszabb kép, mint nekem. Annak kell a rosszabb monitor, aki mondjuk kevesebbet használja... Persze ez lehet a nagyszülő. -
sb
veterán
Abban igazad van, hogy a szemnek jobb a távolabbi kijelző. De erre meg pénze nincs a nagyérdeműnek.
HO-ban otthon ülve nem fogsz mondjuk 32" 4K monitor helyett venni egy 65-öst és beteszed 2x nagyobb távolságra a 2x akkora "irodába". Normál irodában meg szóba se jöhet.A látómező befedése pedig filmnél/játéknál jó. Irodai célokra nem az.
@laed
Ez is egyéni szoc problem. Más meg amibilight nélkül nem vesz TV-t...
Csak induljunk ki abból, hogy hányan néznek TV-t pl a nagyvárosokban és hánynak van műholdas antennája... mennyinek lehet egyáltalán a társasházakban, 10(-30... igazán nagy városokban) emeletesekben? És akkor streamingről nem beszéltünk. Ezek rétegigények. Nekem is vannak dolgok ami nélkül nem vennék ezt vagy azt, de a henyén kell kezelni mennyire egyéni igény.Ettől még, mivel standard szabványok és filléres tételek én is azt mondom, hogy ne spórolják ki egy TV-ből, ahogy a hangszórót se, hiába jönnek megint mások azzal, hogy az semmire se jó, minek belerakni.
De simán el tudnám képzelni azt is, hogy ma már a smart (streaming) támogatás hiánya miatt többen vernék az asztalt.
Változnak az idők is... jó régen még a DVT-S tuner is ritkaságnak számított a TV-ben. Pedig emlékszem, hogy akkoriban mit nem adtam volna azért, hogy mondjuk dupla tuner is legyen benne.
-
sb
veterán
válasz
Héraklész #41 üzenetére
Az oké, hogy a jobb felé haladunk de ettől még nem szar a régi. Sokan nem is látják a különbséget, ne magadból indulj ki. Én 10+, talán lassan 15 éve HTPC-zek, a pontos 24p, 3:2 pulldown nélküli kép, frame dropok mellőzése... ezek olyanok amikről akkor kb. csak a hardcore userek tudtak, a hw-k sem voltak felkészítve rá normálisak sokszor, TV-t is vadászni kellett hozzá, hogy támogassa.
Ma sokkal többen ismerik de ez még mindig messze van a mainstream-től. Százalékosan marginális a felhasználók között. És igényük sem lesz rá soha. Ezeket azért szem előtt kell tartani akkor is ha én egy 2 órás film után akkor meg tudtam mondani, hogy 11 vagy 17db frame drop-ot láttam-e.Vagy kicsit más példával: sztem nem érdemes millió alatti bicajt venni, autóból is 150LE felett kezdődik az "élet"..., minőségi erősítő, hangfalak, kábelek, táp... sorolhatnánk bármilyen témában a "minőségek".... akkor ez kell a sok Marinéninek? Mindnek?
Monitorra visszatérve, én pl. jó ideje 4K 32" 140ppi monitort használok (noti 240ppi), sokkal élesebb a kép mint bármi máson 100% nagyításon 90-100ppi-n. Bármi más elé leülők, már sz*r a tűéles képhez, betűkhöz képest. Namost 4K 32"-ban létezik 60Hz 100k alatt... meg van 144Hz 200k felett. Ebből azért kicsit drága lenne minden exceltologatásra berakni egyet oda is ahol semmit nem érzékelnek belőle.
-
CRTs
aktív tag
válasz
GoldhandRent #43 üzenetére
Hat akkor meg mindig lehetne ablak elott lelogo dolog szoval szerintem te nem erted.
Mint mondtam ez egy technologiai korlat. Pedig oleddel mennyire ment a szoveg hogy azt is megugorjak.
-
GoldhandRent
őstag
nem érted mit írnak a #27 és #30-ban...
nincs hely nagyobbra.. nincs... ablak van a falon, polcok, szekrények, konyha, hűtőszekrény, budiajtó. nincs helyed 30+++" kijelzőt berakni..erről beszélt az Úr.
Ázsiai piacra (ami valszeg jóval nagyobb, mint az EU) kvázi ez az elvárás.
Nem nekünk szól, hanem az ázsiai vásárlókank. -
PTM
aktív tag
válasz
Héraklész #41 üzenetére
Ez csak olyan, hogy hol húzod meg a határt. Simán van, hogy valakinek a 60 Hz mindegy. Nálam például megjegyezték a szüleim, hogy milyen simán mozognak a dolgok, így mehetne otthonra a 120 Hz (ha kellene még oda számítógép). De előrébb venném azt, hogy ne villogjon a PWM-től, mint ahogy sok 120 Hz-es monitor teszi.
-
Héraklész
tag
Mondjuk én nem úgy szoktam hozzáállni, hogy Nagymaminak (vagy asszonynak a konyhában) elég a 60 Hz, neki már úgyis mindegy. A magasabb freki mindenkinek jó, mert egy egyszerű görgetés akadozását is simává teszi.
Az elvárások a specifikációk felé évek múltán nyilván szigorodnak. 2024-ben ne használjunk már 60 Hz-et, ha lehet. -
Tuto
tag
Túlárazott készülék, és zavaróan lassú amikor a menüben vagy.
-
-
CRTs
aktív tag
Hát ha vki ráér itt akkor utânanézhetne mennyibe kerül egy 83" -85" es VA panel magában fôleg amit "fast VA" tvkbe raknak.
-
CRTs
aktív tag
"Monitorként minden részét használod, ha nem látod be fejforgatás jön és eü problémák..."
Én azzal kezdtem hogy távolra nagy az jó, nem kell hogy fedje a látómezôt. Pont ezért, és az hogy távol van az meg elôny mert hasonlóbb kép jut 1-1 szemre, csakúgy mint egy ablaknál. Míg ha kōzel van akkor lerí róla hogy csak egy sík lap, ami problémásabb. És ez azért van, mert eltérô a retinán a kép kétoldalt (binocular disparity).
-
sb
veterán
Ez hülyeség ha a - nemcsak nálunk, hanem elég sok helyen - feléledő ingatlanárak/elérhetőségek problémáját nézem. Office részre senki nem fog feleslegesen 20-30nm-es nappalit berendezni, ergo közel lesz.
Ezt úgy írom, hogy használtam már 10+ éve is 40"-os TV-t monitorként... de volt vele ilyen jellegű gond és tök más célra, inkább játék volt.
Közelről pedig problémás, ilyen szempontból a funkcióban van különbség, ha már szóba jött a TV vs monitor kategorizálás. Filmes használatra az a jó ha fedi a látómezőt minél inkább, nem a sarkokat, széleket kell nézni, nem raknak oda érdemi tartalmat. Monitorként minden részét használod, ha nem látod be fejforgatás jön és eü problémák...
@cucka
Ok, ez így érthető érv. Ebben igazad van.@PTM
Ezek már direkt szegmentációk, nulla forint kb. belerakni. Ugyanúgy bele lehet, mint egy monitorba egy hangszórót.
Egyébként szokás is, sokéves LG TV-kben pl vannak ilyen jellegű funkciók, emelt szintű standby bekapcsoláshoz, de a 4:4:4 RGB PC mód is sztem már kb. alap adott bemeneten vagy bemeneti címkénél. (ahogy a képfeldolgozást 90%-át is kilövi ilyenkor a TV, hogy a monitoros használathoz igazodjon.)
A tunerről meg beszéltünk már... kb. nem is használják. Ennyi erővel minden funkciót bent kéne hagyni minden eszközben ami 50-100 éve belekerült. -
PTM
aktív tag
Ennél is van azért pár klasszikus különbség:
- A monitor bekapcsol ha jelet érzékel a PC-ről. Egy tévé csak HDMI CEC-en kapcsol be (vagy külön a távirányítóval), amit a PC nem támogat.
- A monitoroknál a 4:4:4 -es chroma subsampling az alap. A tévéknél ezt külön be kell kapcsolni, de az olcsóbbaknál simán bennvan hogy gyatrán kezelik, ha egyáltalán támogatják.
- Eltérő a talp, ami tévékél fix, esetleg forgatni lehet őket.
- Ez már lehet, hogy eltűnőben van, de monitoroknál szerintem azért több a matt kijelző.
- Tuner nélkül szerintem nem hívhatják tévének. -
CRTs
aktív tag
Azért az nem általános és ha az is volna és tényleg ablakként viselkedne akkor még mindig elôrébb lenne a delikvens. Szóval a méret technologiai korlát nem "diagonal".Autós HUD-okat akarják megcsinálni amúgy olyanra. Ez a 32" zés meg ló nincs szamár is kategória.
-
cucka
addikt
Igen, ahogy írod, a tv/monitor cimkézés műszaki szemmel értelmetlen.
Viszont ha felveszed a marketinges sapkádat:
A 32"-os kistévé az a nagyon rossz minőségű kínai szemét, ami a media markt-ban az alsó polcon árulnak 99 euróért.
Ha az LG 500 euróért akar 32"-os kistévét árulni, akkor nem teheti oda ugyanabba a termékkategóriába, nem teheti a 99 eurós tévé mellé a polcra, mert nem fogja senki megvenni, mert túl drágának fogják találni. (Price anchoring megtörtént a 99 eurós tévével)
Ezért kell neki új termékkategóriát kitalálni. Hogy el tudják adni ennyi pénzért. -
-
sb
veterán
Ez egy kijelző, nem értem hogy jön ide a pc része.
Ill. értem, mert "smart", de nem erről volt szó. Erre reagáltál: "IPS, de abbol is a gyengebb, 60 Hz, 3 type-c es 2 hdmi minek ra (display is kellett volna), raadasul a hdmi csak 2.0-as. 5 ms GtG is vacak ertek."Továbbra is kérdés, hogy IPS, 5ms, 60Hz, 2 HDMI... ezek miért szarok egy átlag Marika néninek vagy bárkinek? Akár nekem is ha épp nem játszom, hanem az Exceleket meg egyebeket rakom jobbról balra?
Az árat szintén hagyjuk... az nonszensz. De ha ezt úgy árulnák, mint pl. a Samsung a smart monitorát, gyk felár nélkül: tehát az a döntés, hogy X-ért veszel egy ugyanilyen panel/kijelző specifikációjú monitort, vagy 1.05X-ért egy funkciókkal telerakott ugyanolyan minőségű kijelzőt akkor mi a kérdés? Nem a smart... 2X-ért meg a világ legjobb funkciói se megfizethetőek. Tehát ez nem volt kérdés.
A fenti fejtegetés meg a kijelzőről szólt ettől függetlenül.Aki vilag eleteben periferiat csinalt (lg) attol miert kéne venni nemperiferiat? Nevéért?
Ez meg egy elvi hülyeség. Maximum a jelenre és közelmúltra lehetne értelmezni. Vagy amúgy autóból ugye a Ford a legjobb merthát ott volt a T-Modell... telefon csak Nokia!!! stb, stb... visszanézhető ki mit gyártott. Vannak valós tapasztalatok amik számítanak és magukkal viszik előnyként a cégek de azért ez közel sem állandó. Már csak azért sem mert komplett termékcsoportok is megjelennek idővel amik addig egyszerűen nem léteztek abban a formában.@cucka
Szerintem a leírásodból is kiderül, hogy necces a címkézés, nem is értem mi szükség rá, mikor TV és mikor monitor. ? Ha PC-t kötök rá? A "kijelzőbe" épített minipc az nem az? Vagy ha rádugom usb-n akkor már az? Mitől TV? Emlegették fentebb többen a tunert, hogy ez így nem TV. Kb. alig van használatban ma már a tuner. Ha (x86, rendes, tisztességes) PC-t kötöttem rá de azon IPTV-t nézek akkor monitor vagy TV? -
cucka
addikt
Ez egy kis méretű tv.
A "smart monitor" termékkategóriát a marketing szülte. Mert ha kis méretű tévére gondolsz, akkor a kínai piacos, nagyon olcsó, nagyon gyenge minőségű tv-kre asszociálsz. Ezért kellett megalkotni ezt az új termékkategóriát.A célcsoportja pedig elég nagy, gondolj bele, hogy
- Az emberek többsége ázsiában él, ahol a lakások mérete, és az egy emberre jutó élettér sokkal kisebb, mint amit mi megszoktunk. Egyszerűen egy normál méretű tv sok esetben túl nagy.
- A lineáris tv haldoklik, 30 év alatt senki se nézi már, ezért a tv tunert hiányát el lehet adni modern előremutató fícsörnek.
- Az emberek többsége mobil eszközön fér hozzá az online tartalmakhoz. Többségüknek nincs asztali számítógépe de még laptopja sem.Ezeket az igényeket összegyúrod, plusz gyártóként feljebb akarod a terméket pozicionálni, és tádám, a végén kijön, hogy "smart monitor".
A célcsoport netflixet fog rajta nézni, meg a mobil eszköz képét fogja kirakni rá. Most akkor ez tévé vagy monitor? Vagy nem tök mindegy? -
Nergalos
aktív tag
Nos, tesztelhetnétek e-helyett értelmes dolgokat.
-
sb
veterán
válasz
Dr.FantastiK #21 üzenetére
Akkor a monitor piac 80-90%-a kuka... csak erről a piac nem tud.
-
Dr.FantastiK
őstag
ez a 60Hz -es tudasaval egy bagot se er !!
-
sb
veterán
válasz
GoldhandRent #18 üzenetére
Ja értem. Akkor valóban nincs létjogosultsága egy ilyen eszköznek.
Egyébként minden program potenciális biztonsági probléma lehet. Én sem értek egyet, de matematikailag mondjuk egy Spotify klienssel nagyobb a kockázat mint anélkül.
És hát olyan se nagyon van ami tökéletes kód lenne és nincs benne itt-ott lyuk.
(YT pl. megy kliens nélkül is, nincs tiltva sem egyébként, de ott meg sokkal praktikusabb ha nem nyomatom át a teljes forgalmat pl. a céges VPN-en.)@Thrawnad
Fordítva nálam is volt már. Én még az LCD TV-k hajnalán, talán lassan 14-15 éve használtam egy 40"-os (120Hz-es) TV-t monitorként. Akkoriban még nem igazán volt ilyesmi monitorban sem. Nemhogy 120Hz-et, de még az IPS/VA paneleket is úgy kellett felkutatni abban az időben. -
Psszt. Elárulok egy titkot. Minden TV monitor is egyben. De ne mondd el senkinek.
-
Lokii
aktív tag
Broadcasting> streaming, YouTubera,/Trovora streamelek ha akarok benchmarként azt kész , DVB meg ugye legjobb
Laed: igen Tuner jól jönne , Orion T 22 Sbe DVB Ts csatlakozót bele lehet forgatni lol, míg Sencor hordozható TVnél csak érintkezés van szóval r.i.p
Goldhandrent: 8600 GTnél Broadcastingnél is külön ablakban jelent meg böngésző által, szóval az is rugalmas
-
sb
veterán
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Monitor + bármi más.
Monitorként pedig elég arra gondolni, hogy pl. olyan PC van rádugva amin nincs/inkább nem futtatsz mást. Pl. céges noti.
Pl. YT-ot hallgatni a háttérben, de még jobb példa egy Spotify kliens. Hallgatnád... de csak fullscreenen fut a kijelzőn aminek nincs túl sok értelme.Ezekre pl. nem rossz ha van egy eszköz ami tud pár használható funkciót és nem kell hozzá még egy N+1. egyéb eszköz. Saját PC/telefon, stb...
Fordítva a smart TV-knek is valami ilyesmi az értelme... sokan azt sem értik, de pár funkció hasznos és aki igénybe venné annak jól jönne, hogy csak elindítja és megy. Nem kell külön eszközzel vacakolni. (Az más kérdés, hogy a lassú, béna smart rendszerekkel sokszor rosszabbul jár mint vmi igazán jól eltalált eszközzel. Jól is meg lehetne csinálni. Pár gyártónak azért sikerül is.)@wipes
Nem feltétlen kell TV-nek tekinteni, inkább egy bizonyos (kijelző-közeli) extra funkciókat támogató kijelző. Ennyi a lényeg. Nem árt bele, de ennyi pénzt - vagy akár masszív felárat - nem igazán ér meg. -
ttt
senior tag
Ennek egy helye van ennyiért: az LG polcain.
Szar is, drága is, és ha úgy frissíti az appjait, ahogy az okos TV-hez szokta, két év múlva csak kijelzőnek jó. -
wipes
senior tag
Én magát a koncepciót nem értem
Ha csak tv, akkor kicsi és drága, ha meg monitor is, akkor úgyis össze van kötve pc-vel, laptoppal, a smart funkciók kb feleslegesek így, úgy pláne drága.
Tuner sincs benne, ha valaki még használ kábel tv-t, settop box müködik egy sima, sokkal olcsóbb, beépített hangszórós/hdmi monitorral is.
-
Addel
senior tag
Nekem egy Samsung G70B van, az kb. ugyan ezt tudja olcsóbban és 144Hz-en.
-
Tűzhajú
újonc
Rákattintottam a keretben lévő reklámra, de ott már 260e Ft az ára! Jaj !
Pedig a külseje alapján nekem még jó is lehetne!
-
GoldhandRent
őstag
Csak érdeklődöm, hogy mi az az élethelyzet, mikor PC monitorként használod a cuccot alapvetően, és kell a PiP funkció ?
Játszol, és be szeretnéd rakni HBO-ról az egyik filmet ?
Ezt nem lehet eleve megcsinálni egy PC-n, ahol az ablakokat oda és úgy helyezed ahogy akarod ?
Ha csak megjelenítőként használod nem PC-re dugva, akkor mit lehet/kellene egymás mellett nézni ? SetTop boxról megy a hiradó, PiP-ben meg néznéd a Netflixet ? Tényleg nem vágom a PiP értelmét ebben az esetben. -
janeszgol
félisten
Latom nem csak nekem jutott konkluzionak, hogy ez draga is es szar is. Nem jatekosoknak keszult az LG szerint. Fogalmazzunk pontosabban: azoknak sem!
IPS, de abbol is a gyengebb, 60 Hz, 3 type-c es 2 hdmi minek ra (display is kellett volna), raadasul a hdmi csak 2.0-as. 5 ms GtG is vacak ertek.
-
Elmör
őstag
Ha fele ennyibe kerülne akkor még talán el is tudnám képzelni egy konyhás monitor/tv-nek, ahol mondjuk annyjuk intézi a dolgait vagy néz valamit főzés közben. (persze távolabb a tűzhelytől, ilyen amerikai konyhás megoldásnál)
Monitort 144Hz vagy 160Hz-est veszel olcsóbban jobbat (100-120K), sőt egy kicsit még hozzádobva egy nagyobb tv (65") kijön ennyiből, ami szintén nem 60Hz, hanem 100Hz Qled. (300K) -
sb
veterán
Konkrétan féláron.
@Héraklész
"Félig tévé, félig monitor", vagyis igazából egyik sem. Az öszvérmegoldásokat mindig kerülöm.
Ez hülyeség, mert lehetne funkciókat összegyúrni. Max akkor nem, ha ütik egymást. Lásd traktor vs sportautó. De itt azért annyira nincs messze a TV és a monitor egymástól. Sőt, igazából rég lehetne kb. azonos a funkcionalitás.
Persze ez akkor oké, ha nem 55"-os TV-t akarsz nézni, az megint üti egymást ha a TV más méretkategória adott felhasználásra. De ez meg azért kiszűrhető, az veszi akinek pont ez kell.Nekem M7 van, nem sokat de használom a smart funkciókat itt-ott és akkor hasznos.
Ami nekem hiányzik (ebből és a tesztből is):
1. Smart app-oknál van-e lehetőség háttérben/kicsiben futtatni bármit. Tehát monitorként is használni és közben vmi app-ot a smart rendszeren. Ez pl. M7-en nincs meg és így sok esetben nem használható ki amit tud.
2. Itt is szó van (nem a tesztben, onnan teljesen kimaradt) remote PC elérésről amikor a monitor a vékony kliens. Ez Samsungon pl. csak FHD-ban megy, hiába 4K a monitor. Így elég gáz a képminőség... -
Héraklész
tag
"Félig tévé, félig monitor", vagyis igazából egyik sem. Az öszvérmegoldásokat mindig kerülöm.
-
Postas99
senior tag
A Samsung M7 dettó ugyanez olcsóbban.
-
100k környékén már lehet venni 42-43 colos 4k tévét (Samsung, Xiaomi)... amely össze-vissza veri ezt a panelt.
És mellég még lehet vinni egy tetszőleges stream kütyüt, ha akarja az ember.
LGnek nagyon nem megy az utóbbi években, szerintem ezt dead on arrival cucc.
-
laed
aktív tag
TV tuner nélkül?
Mit fognak még kitalálni, TV kijelző nélkül?? Pl. vakoknak.... -
Ha monitor,legalább 100Hz-et minimum belepakolhattak volna. Még irodai munkára is pihentetőbb lenne a szemnek. Képeket nézegetni pont elég. Szerintem.
Szerk: Inkább én 220k-ért vennék egy komoly monitort,meg 20ért egy kis kínai okosítót streamre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kisméretű, WebOS-t futtató okostévé tuner nélkül, vagy extra funkciókkal felruházott monitor az LG terméke?
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest