Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép estét,

  A mai nap zeneszáma: Night Club – California Killed Me [link]
  Ez a szám azért nagyon eltér azoktól, amiket eddig mutattam.
  Nem is tudom hova lehetne tenni műfajilag... goth pop? darkwave? Egy biztos, a Die Die Lullaby számomra 2020 év albuma „címet” simán kiérdemelte, nagyon-nagyon ritkán van olyan, hogy egy albumról kivétel nélkül minden szám tetszik, így nehéz is volt választanom egy darabot közülük. Egyszerűen iszonyat jó ez hangzás, az ének, és a dalszöveg is, ritkán klappol ennyire minden.
  Mondom mindezt úgy egyébként, hogy azért ez a műfaj annyira nem áll közel hozzám.

  Napi Tarot: Mára a Four of Swords jutott.
  Számomra a kártya arra próbálja meg felhívni a figyelmem, hogy talán mielőtt belevetném magam bármibe, ideje lenne egy kicsi szünetet tartani és áttekinteni az eddig haladásom, állapotom, mielőtt az elhamarkodás végett felemésztene minden. Az utóbbi pár napban azt éreztem, hogy kezd kicsit leromlani a hangulatom hosszú idő után, és inkább szomorúbb vagyok, mint boldog, látszólag ok nélkül. Biztos köze van hozzá a szünet végének a közeledésének, és az egyetem kezdetének is, hiszen én magam is belátom hogy főleg az utóbbi azért kelt bennem bizonyos szintű szorongást. De azért, ha felülről nyugodtan áttekintem a helyzetet, korántsem olyan vészes egyik sem, ezért nem is szabad hagynom magam visszasüppedni a szomorúságba.

  Folytatva a tegnapit is, megpróbáltam útmutatást kapni azzal kapcsolatban hogyan is állhatnék neki kijavítani a jelenlegi legnagyobb gyengeségem, amit tegnap fejtettem ki.
  Sajnos a húzásom nem volt túlzottan egyértelmű számomra, nem tudtam megfejteni még így azért kezdőként. Egy tapasztaltabb barátom véleményét fogom majd kikérni azzal kapcsolatban, hogy ő miként értelmezné. Sajnos előfordul még az ilyesmi, de a gyakorlás teszi a mestert, úgyhogy csak idő kérdése hogy simábban menjen.

  A nap röviden: Azóta se jött vissza a rossz közérzet, ami szuper, viszont most se sikerült túl jól aludnom, talán majd ma. Bár pár utcával arrébb valahol valami buli van, úgyhogy nem ígérkezik jobbnak a mai nap sem ebből a szempontból.

  Mivel jobbára egyedül voltam a nap folyamán, így annak tudtam dedikálni az időm, amit tegnap elterveztem, egy kis barkácsolás délelőtt, olvasás, játék, délután edzés. A tanulás ma is elmaradt, amit sajnálok, de valahogy nem bírtam rávenni magam, bár talán nem is baj, visszatekintve a tarot mai üzenetére.
  Holnapra foglaltam online asztalt egy jó kis ebédre egy ízléses helyi étteremben, úgyhogy lesz azért program aznapra is.

  Lassan befejezhetnék az útépítést a kedvenc szakaszomon, hogy tudjak egy kicsit kocsikázni csak úgy szórakozásképp. Hetek óta csak egy sávban lehet közlekedni több helyen is, kezd már nagyon unalmas lenni, de remélhetőleg a végtermék jó lesz...

Aktív témák

Hirdetés