Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Mirage
tag
Szép estét,
A mai nap zeneszáma: Sad Night Dynamite (feat. IDK) – Psychedelic Views [link]
Nemrég már megosztottam az egyik számuk és meg is említettem, hogy már nagyban teaselik a következőt.
Hát itt is van, ő lenne az.
Első hallgatásra annyira nem jött át, talán a feature miatt, annyira nem vagyok oda IDK-ért. De aztán hallgatgattam nap közben és egyre jobban rám nőtt, jó kis számocska ez, a hangulatot újfent nagyon eltalálták a srácok.
Remélem következőnek már egy albummal fognak „meglepni” minket!A mai nap röviden: A tegnapi fogászati kaland után este félve feküdtem le, de végül eltudtam aludni gond nélkül. Az éj közepén azonban arra ébredtem, hogy iszonyat fáj megint, de végül nem vettem be gyógyszert, vissza tudtam aludni egy kis idő után.
Reggel felkelve viszont arra lettem figyelmes, hogy hoppá! Már egyáltalán nem fáj semmi.
Hála az égnek ez így is maradt, úgyhogy a tegnapi egésznapos fájdalom után ma már nem volt semmi. Maradjon is így.Délelőtt a megbeszéltek szerint sikerült lebonyolítanunk az adás-vételt is, úgyhogy végre megváltam attól a gépháztól, nem porosodik tovább a gardróbban.
Így az utolsó darabja is elkelt a félbeszakadt projektemnek.
Hogy miért szakadt félbe? Igazából a GPU árak miatt. Egy évet vártam, de nem csökkentek.
Legalább 4k 30 fps lett volna a cél, egy ilyen kártya pedig akkor épp nagyon drága volt. Valószínűleg még mindig az, már nem követem a piac alakulását, annyi biztos hogy nevetséges árak voltak mindenütt.
Akkor mérlegeltem, hogy gyakorlatilag ugyanott, vagy egy kicsit olcsóbban jövök ki még abból is ha veszek két next gen konzolt egy GPU helyett, és inkább ezt az utat választottam.Délutánra már belefért egy kis edzés is, utána kertezés.
Holnap barátokhoz ebédelni megyünk, ami szuper lesz, de egyéb program nincs a napra.
A jövőhét egész zsúfoltnak tűnik egyelőre, 2 fogászat, egyetemi beiratkozás, programok...
Utána pedig itt is a szeptember. Gyorsan elrepült ez az utóbbi 2 hónap.
Aktív témák
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest