- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz
viralmind #2021 üzenetére
Szóval!
Nekem van a Local Disc D-n egy Images nevű mappám, az összes kepémmel videómmal.
Kiválasztottam, Mega-ban, hogy ezt a mappát töltse fel "felhőbe", jelenleg ha készülnek új kepék, és bemásolom ebbe a D/Images mappába, akkor automatikusan feltölti Mega-ra is (ez volt a cél).
A kérdés, ha windows csere eseten mindent formázok=> D/Images mappa is törlésre kerül, akkor a Mega-ról is eltűnik minden? -
matyi19
őstag
válasz
Sickboy25 #2018 üzenetére
Pont az lenne a lényeg, hogy megmaradjon...
Erről lenne szó, minden képemet ott tárolom... -
matyi19
őstag
Egy kérdés:
Mega-ban kiválasztottam a számítógépen egy mappát hogy töltse fel, ez meg is történt.
Viszont ha valamit törlök ebből a mappából, automatikusan törli a Mega tárhelyről is (ez normális).
Kérdésem az lenne, ha windows csere esetén formázom azt a partíciót ami Mega-n van megosztva, mi történik az itt tárolt fájlokkal? -
matyi19
őstag
válasz
proradeon #2015 üzenetére
Nekem jelenleg, 38 GB-adat van feltöltve a Mega-ra.
Míg nem volt a kliens, böngészőből nekem sem tetszett, nagyon lassú volt. De így kliensen keresztül 3-4 MB-el tölt fel...
Az a helyzet, nekem más nem nagyon jöhet szóban (kivetél a Copy, de az nagyon lassú), mivel jelenleg 38 GB adatom van, ami bővülni fog. -
matyi19
őstag
Amúgy a Mega es Copy közül melyiket ajánlanátok, melyik a megbízhatóbb, gyorsabb?
Mivel még, nem volt a Mega-nak klien-e, elkezdtem használni a copy-t, ahova majdnem 40 Gb-t már fel is töltöttem, viszont hogy itt a Mega kliens átmennék arra, ha azt mondjátok jobb.
A Copy-n elég lassú volt a feltöltés, viszont a letöltés gyorsabb... -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Itt mennyire vannak biztonságban az adataim? -
matyi19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest