- OLED monitor topic
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
100 gigabájt ingyen a Microsofttól (2 évig)
Szerk.: Most látom, hogy a link nincs benne a cikkben.
Ráadásul "Ez a funkció még nem elérhető az Ön országában vagy területén." 

-
válasz
matyi19
üzenetére
Én csalódtam mega-ban. Regisztráltam az 50 GB-os tárhely miatt. Eleinte maximális sebességgel tudtam feltölteni, ezért fel is töltöttem jó 40 GB-nyi backup-ot. Viszont mióta ennyi adatot tárolok ott, a feltöltési sebesség leesett 100-300 kB/s-re. Ez még nem is lenne akkora gond, de elkezdtem feltölteni egy 5 GB-s file-t, majd ha felment 5-10%, visszaesett 0%-ra... Így soha nem ért fel a file. (Próbáltam több böngészővel is.)
Így végül inkább váltottam Google Drive-ra. Igaz nem ad 50 GB tárhelyet, de gyors és megbízható.
-
Sziasztok!
Olvasgattam a topic-ot, mert feltűnt, hogy az emberek alig használják a MEGA-t. De ahogy elnézem, itt se túl népszerű. Van ennek bármi konkrét oka?

50 GB tárhelyet adnak, gyors a fel / letöltés, nincs captcha, profi a website ... stb.
Miért nem használják?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ráadásul "Ez a funkció még nem elérhető az Ön országában vagy területén."