Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Képre flickr.com
Yahoo tulajdona, 1TB hely, viszont a webes felület tele van nem kívánt tartalommal, mások piblikus képeit tolja az arcodba, de ki lehet bírni. Ha jól tudom már videokat is lehet feltölteni, még nem próbáltam.
Androidos kliens egész türhető.
Elsőre viszont fura a webes felület kezelése -
-
Rimuru
veterán
Dropboxban lehet albumot létrehozni, vagy mappát megosztani (ez a kettő a legegyszerűbb csoportos megosztáshoz). Meghívás olyan hogy regisztrálnia kell és be kell jelentkezni egy klienssel (a regisztráció kliensen belül is megtörténhet), mások tapasztalat az hogy a meghívott fél ~1 év inaktivitása után veszik el a plusz 500MB (ezt nem tudom igazolni mert most tesztelem, de ehhez kell még 11 hónap
).De képekre jó a Google Drive is, ott ingyen is tudod tárolni. Képenkénti méretkorlát van, ha azt nem éri el akkor nem számolja bele a foglalt helybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).