- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ledgeri #5320 üzenetére
Ez baromság a megán alapból minden titkosítva van, max akkor tudná, hogy mit tettél fel, ha nyilvános fórumba linkelnéd, és vmilyen jogvédő jelentené.
Viszont negyedévente vagy x időpontonként érdemes belépni, mert egy idő után üríthetik a fiókod. (lehet, ha vki évekig nem néz rá, nem tudom mi a korlát, határ).
"bármelyik szolgáltató belenézen a fájlokba."
amikor létrejött a mega, akkor az votl a cél, hogy ne lehessen őket sem basztatni, és a felhasználok magán szféráját erősítsék, ennek már vagy 7 éve vagy mennyi, azóta ezek a végpontól, végpontig titkosítások elég jól terjedtek. Ha mégis belelehetne nézni, akkor, maga alatt vágná a fát.
Nekem kb indulástól kezdődve van fiókom, soha semmi gondom nem volt, és mástól sem hallottam ezzel kapcs problémát.
"A Google például deklaráltan "belenéz" az ingyenes szolgáltatásuk keretein belül."
De a google-nak, semmi köze a magához, az két külön világA Google, még a méleket is olvasgatja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest