Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mindez nekem is átfutott a fejemen, de!
Amint írtam, a "shutdown.exe /s /t 0" paranccsal kapcsolom ki a gépet, ami ELVBEN a Windows tényleges leállítását jelenti. Márpedig ha nem fut a Windows, akkor a GDrive kliens sem mehetne, ugye...

A BIOS-om meg meglehetősen régimódi, a fizikai gombra StandBy-t és ShutDownt ismer, történetesen tudatosan ez utóbbira állítva. Ez persze nem teljes áramtalanítás, hiszen eleve magát a bekapcsoló gombot figyeli, de magán a BIOS-on kívül más nem futhat.
Szóba jöhetne még egy esetleges spontán indulás, de több tényező is ellene szól:
- A gép a ház központi UPS-én lóg, áramkimaradás tehát kizárva, ha lett volna is látnám,
- A Windows természetesen jelszót kér, és ebben a fázisban a GDrive programja elvben nem indulhat el,
- Amikor hazaértem, a gép nem ment.Teljesen tanácstalan vagyok.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Parfüm topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest