Hirdetés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Hát a napokban csekkolom én is a szolgáltatást, de ez nem konkrétan Microsoft Personal reg lesz, hanem vállalati, így olyan érzésem van, mintha korlátozott lenne az egész. Nem lehet egyszerűen belépni a Onedrive-ba, hanem itt érem el a felhőmet. Az android alkalmazásba legalább lehet váltogatni az accountot könnyen, de pl ott sem írja ki, hogy 1 TB tárhelyem van, nem tudom miért titok ez.
Amúgy csak egy oktatási azonosító kell, ami elvileg a diákigazolványon is rajta van, meg név és születési év.
Itt lehet rá regisztrálni.Ha telepítésre kerül az office csomag ott ezt az elnevezést használja: OneDrive Vállalati verzió
Bár én még csak most használom először a Microsoft termék ezen szolgáltatását, lehet csak nekem furcsa ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest