- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Flickert használ valaki? A privát beállítások érdekelnének.
-
dokee78
félisten
-
okiteki
tag
válasz
alapz@j #3795 üzenetére
Ezért szoktam mondani hogy korlátlan szolgáltatás bármikor korlátos lehet. tehát mindig kell alternatíva pl a hölgynél 7,3 TB adat van fenn a cloudban na most azt újra feltolni valahova hát eltart hónapokig az tuti!!!! És ha pl jó az internetje meg ahova tolja a cuccot vegyük pl amazont cloud drive 1 mega/sec fel az upload speed innen Magyarországról 85 napig 0-24 Ben tölt fel mire felrakja a 7,3 terra cuccot.
Megjegyzem a cikk írója épp Budapesten dolgozik fél éve és vele történt meg az eset és filmek vannak backupolva neki azért annyi a cucc amennyi! -
Skilly
aktív tag
válasz
Fandango #3792 üzenetére
Nem igazan ismerem, de ez csak fototarolas ugye? Ahogy mondtam, nekem is csak kepek tarolasara kellene, mappakban, barhol barmikor eltudjam erni, szinkronizalni is tudjam. Plusz ha kellene akkor barmilyen dokumentumot is tudjak felrakni, esetleg megosztani. Ezert kerdeztem csak azt a ketto szolgaltatot.
Kerdesem meg tovabbra is az, hogy Dropbox vagy GDrive jobb kepek tarolasara (ha kell dok megosztas)? Melyiknek jobb a kliens progi, akar win es droid oldalon?!Ettol fuggetlenul koszi a tippet.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Erdeklodom, melyik lenne a jobb valasztas fenykepek tarolasara? Dropbox vagy GDrive? Plusz erdemes-e a fenykepeket ezeken a szolgaltatoknal tarolni?
Ha igen akkor megy az elofizetes.Valaszokat elore is koszi!
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan tárhely, ahol a feltöltött fájlokat, linkelt tartalomjegyzékben lehet összesíteni, amit az oldalon meg lehet nyitni? Dropboxban, GoogleDrive-ban nem találom a tartalomjegyzéket. Google dokumentumokban van tartalom jegyzék, de azt nem tudom használni (azért ha valaki segítene, megköszönném), meg az nem fájlfeltöltésre van.
-
okiteki
tag
SOS backup is behúzta a kéziféket megszüntette sos backup unlimited csomagot!
Keményen fizetősre terelte a felhasználókat!
[link] -
Met
nagyúr
Google drive desktop appnál nem lehet hogy én mondom meg melyik könyvtárat szinkronizálja és honnan?
Tehát hogy ne kellejen egy bizonyos mappába átmásolni. -
dokee78
félisten
Következő műveletre keresem a legjobb megoldást:
Camera Uploads mappában már elég sok kép van.
Ezek nagy része már nem kell vagy telefon bug miatt lett feltöltve.
Hogyan tudnám csoportosan kijelölve törölni ezeket?Tehát ne egyenként nézzem meg és külön törlés,hanem mintha a Windowsosintézőben lenne és látnám a mappában előképként.
Rakjam fel a klienst?
Azzal megoldható? -
maestro87
őstag
Melyik felhőtárhely app-jával lehet szinkronizálni bizonyos mappákat a telefonra? Mega-t, Onedrive-ot próbáltam, de csak letöltési lehetőséget találtam, szinkronizálást nem.
-
vacs
veterán
válasz
tonyrulez #3775 üzenetére
Attól függ hogyan van beállítva a telefonon a feltöltés.
1. lehet eredeti méretben, ekkor beleszámolja
2. lehet optimalizált méretben, ekkor nem számolja beleAndroidos telefonon így kell megnézni:
Google photos app > bal felül 3 csík > beállítások > Automatikus mentés és szink. > feltöltés mérete > ha itt a jó minőségűt választod, akkor nem számolja. Ha az eredetit választod, akkor számolja! -
okiteki
tag
válasz
alapz@j #3776 üzenetére
Hát ha az AMAZON azt írja akkor igaz
DE eddig bárki SZOLGÁLTATÓ aki korlátlant adott x idő után behúzta a kéziféket és különféle trükkökkel lehúzta a szolgáltatásokat, ezt simán megtette sorolomCOPY, HIVE, SPIDEROAK, BITCASA vagy a Microsoft is a onedrive-al tehát a korlátlan, soha nem korlátlan a tapasztaltok szerint , mindig van valami galiba, pl feltölteni fel lehet csak épp csiga lassan vagy feltöltöd gyorsan, de letöltés csiga lassú
Még egyszer ez addig korlátlan míg nem visszakozik a szolgáltató eddig minden szolgáltató visszakozott, mondom MINDPL 2 TB mentésed van most és azt mondja amazon hogy vége a korlátlannak akkor kezded újra feltolni mind a 2TB máshová azonnal …… szerinted meddig tart hetekig 0-24 ben.
Nem a tartósság a lényeg hanem a nagy adatmennyiség kezelése visszaállítás szempontjában. -
alapz@j
tag
válasz
DrojDtroll #3770 üzenetére
Amazon Glacier
-
tonyrulez
őstag
Google Photosra automatikusan felkerülő videó beleszámít a tárhelybe?
-
DrojDtroll
veterán
Az adatok két helyre lesznek mentve, mint kiderült mind a két helyen tükrözött merevlemezen. Ez csak két winchaster megvételét jelenit. 4 Winchaster csak nem romlik el egyszerre.
-
okiteki
tag
válasz
DrojDtroll #3772 üzenetére
Ok ha tutira
mennél akkor 2 helyre kéne menteni javaslatom szerint mert nagy mennyiségről beszélünk.
Mert nem csak az számít hogy megbízható a cloud szolgáltató hanem az is mi van ha tényleg behal a gépedben a hdd mennyi ideig tartana PL X-GB adat vissza töltésé ezen bukik ki a legtöbb ember aki igénybe vette a backup szolgáltatókat mert ha neked, csak 50 GIGA cuccot kell visszaállítani akkor teszem az 1 MB/s meg a visszaállítás az Amazon cloudbol csak 13.8 óra! De ha neked 2000 GB kell visszahozni akkor már 23 NAPIG 0-24 ben kellene menni csak a gépednek
Vajon van potya 23 napod megvárni vagy inkább választasz egy gyorsabb de drágább opciót.
Nem egy emberke fut ebbe a szögben hogy van ONLINE BACKUP cucca de ha sor kerül a recoveryre akkor szembesülnek a ténnyel hogy NAGY adatmennyiségnél már az SOK IDŐ mire visszakapod az adataidat és ezt is figyelembe kell venni mint nem elhanyagolható tényezőről sőt ez lesz a legfontosabb tényező!Vagyis olcsó legyen meg gyors is legyen NAGY adatmennyiségnél NINCS csak drága meg drágább megoldás van.
Javaslatom mehet az AMAZON CLOUD mert stabil az tuti de mellé kellene 2TB külső hdd-k mentésnek ez a legoptimálisabb idő/ár értékben szerintem 2TB külső hdd 30 ezer ft.
-
okiteki
tag
válasz
DrojDtroll #3770 üzenetére
Samsung telefonom 4K ban 20G/óra vagy Pana HC-X1000 4K 90G/óra egyik 1TB/év a másik 5TB/év
Nem mindegy vagy csak biztonsági másolatként akarod tárolni vagy mégis akarod osztani egy kicsit bővebbenEléggé szűkszavúan fogalmazol..
-
okiteki
tag
válasz
DrojDtroll #3768 üzenetére
Hát ha az AMAZON azt írja akkor igaz
DE eddig bárki SZOLGÁLTATÓ aki korlátlant adott x idő után behúzta a kéziféket és különféle trükkökkel lehúzta a szolgáltatásokat, ezt simán megtette sorolomCOPY, HIVE, SPIDEROAK, BITCASA vagy a Microsoft is a onedrive-al tehát a korlátlan, soha nem korlátlan a tapasztaltok szerint , mindig van valami galiba, pl feltölteni fel lehet csak épp csiga lassan vagy feltöltöd gyorsan, de letöltés csiga lassú
Még egyszer ez addig korlátlan míg nem visszakozik a szolgáltató eddig minden szolgáltató visszakozott, modom MIND -
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Az amazonnál tényleg évi 60 dollárért teljesen határtalan felhőt lehet kapni? Vagy van valami mese a dologban?
-
csernak75
senior tag
válasz
okiteki #3766 üzenetére
Tudom használom is a 100gb om sőt még olyan 40 gb helyem is van. És ebben bízom a legjobban, csak ami nem olyan fontosságú azt pl. megára tölteném fel.
Hízelgő hogy kinézed belőlem az egyetemet, de középsuliban végeztem, 4+2 éves képzésbe voltam.
És azt inkább hagyjuk hogy egy borsodi középsuliban milyen a wifi
colomb2: köszi
-
okiteki
tag
válasz
csernak75 #3764 üzenetére
Megát használok, mindig több cloudot használok párhuzamosan ugyanarra a feladatra de nem fogadnék bármikor bezárhatnak sajnos ezzel volt nemrég teli a sajtó.
Mivel van OneDrive fiokod 100 gigás miért nem oda toltesz vissza beviszed egyetem koleszába ahol vagy gyors internet le és fel!!!! -
Rimuru
veterán
válasz
csernak75 #3764 üzenetére
Barmelyik szolgaltatonak megvana veszelye hogy bezar, ez alol kivetel a sajatod (itt meg lehet hw problema).
Amugy mega:
In July 2015, Dotcom said he doesn't trust Mega service in a Q&A session with tech website Slashdot, claims the company had "suffered from a hostile takeover by a Chinese investor who is wanted in China for fraud" and that the New Zealand government seized this investor's shares and now has control of the site. Dotcom encouraged readers not to use it and that he plans to set up a completely open source nonprofit competitor. Dotcom announced on his Twitter account that he plans to release a detailed breakdown of Mega's status.[32][33][34] Mega responded that the authorities have not opposed or interefered with any of Mega’s operations - wikipedia -
csernak75
senior tag
válasz
okiteki #3763 üzenetére
Köszönöm
Mondjuk az a kérdésem még megvan hogy az itt lévőknek mi a véleménye a Mega ról? Jól hangzik az ingyenes 50 gb sőt gondolom ha van 2-3 e-mail címem akkor lehet 150gb om is.
Igazából nagy igényeim nincsenek, gépről meg telóról(android) működjön! Van mega fiókom nekem bejön csak nem szeretném hogy 1x csak elvesszenek a dolgaim
-
okiteki
tag
válasz
csernak75 #3756 üzenetére
Office 365+1tb szeretnél költöztetni van jó pár cég ahol lehet cloud to cloud migration vagyis költöztetést csinálni de ingyenesen csak max 10-20GIGA mennyiséget lehet mindenhol ingyen a felett keményen fizetős nem is kicsit hanem a legolcsóbb helyen is kb 36400 ft a migráció költsége
-
csernak75
senior tag
Helló!
Office 365+1tb ondrive tárhelyem amit úgy szereztem hogy az oktatási azonosítómmal regisztráltam. Viszont most befejeztem az iskolát és érdeklődnék hogy ezzel a tárhellyel mi lesz? Meddig használhatom még? kb. 200gb adatom van fent.
Ezenkívül van sima ondrive om is 15+15gb+100gb (samsung bónusz 2 évre) és arra gondoltam hogy a 2 között lehet e úgy áthelyezni hogy ne kelljen letölteni gépre aztán a másikra vissza tölteni? (Fontos lenne mivel mobilnet em van 15+100gb szóval amit töltök azt éjszaka szoktam.)
Illetve a mega az mennyire megbízható? pl. 2-3 év múlva is meglesz még?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest