Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

üdv,

az ms elkezdett próbaverziós cuccokat osztogatni vhd formátumban. a dolog nagyszerű, csak megadja az ember a vhd fájl helyét és már van is egy teljesértékű rendszere.

megy eközben az érvelés hogy inkább használjak linuxot ms helyett.

mivel jelenleg nem merem bevállalni, hogy az igazi gépen váltsak szeretnék egy linux próbalehetőséget a virtuális gépen.

mivel fingom sincs a linuxról arra gondoltam közzéteszem ezt a felhívást, hátha nálam erősebben linuxozó fórumtársak segítségével összeszedhetünk pár jól összelőtt disztribúciót. ugye a virtual server ingyé van, a linux is. a hardver tökugyanaz (ha valaki nem hekkelte össze a virtual server gép konfigját). azt hiszem ennél egyszerűbben nem lehet igazi linuxos rendszerrel ismerkedni...

szóval ha bárki csinál használható linuxos vhd fájlt szívesen vállalom, hogy hostolom vagy akár torrent-izélem és akkor mégjobb.

javasom elsődlegesen kezdőknek való desktop ill. web/fájlszerver konfigok közzétételét. akit tényleg érdekelne az építés, innen elindulhat: [link]

nekem megvan a fenti linken említett vm additions for linux, de nem rakhatom ide ki mert nem terjeszthető... ha kell vkinek dobjon egy mailt - 2,7 mb a csomag

várom a vhd-ket, véleményeket, javaslatokat.

upd: vazze elírtam a témacímet, kérem szépen valaki javítsa ki virtual-ra.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák