Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- OLED TV topic
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Tudom, bedigiztem anno. TV filmhez képest egész jó lett, csak sajna látszott rajta hogy nem öltek bele túl sok zsét... Nah mindegy.
SK feldolgozások közül jó: Ezüstgolyó, Halálsoron (ez elképpppesztően jól sikerült!), A remény rabjai (szintén zseniális), Az eminens, Tűzgyújtó, Holtáv, Carrie (nem a 2. rész), Sorvadj el!, Langolierek (sokan leszólják, nekem akkor is tetszik), Végítélet (4x90 perc, legalább 90%-ban a könyv cselekményét követi), Hasznos holmik, Tortúra, Kedvencek temetője, Creepshow 1-2, Christine.
Amiben hatalmasat csalódtam: Az (a könyvhöz képest ULTRAGYÖKÉR), Atlantisz gyermekei (az egyik legjobb könyve, a film a 10%-át aja vissza kb.), Rémkoppantók (szintén olcsó csicska film lett, jóval többet ki lehetett volna hozni belőle), Cujo (a könyvhöz képest túl light-os).
Amire most kíváncsi leszek, az az Álomcsapda (Dreamcatcher). A könyv nagyon jó volt, remélem nem b.szták el a filmet sem.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest