- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Gamepad
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Tudom, bedigiztem anno. TV filmhez képest egész jó lett, csak sajna látszott rajta hogy nem öltek bele túl sok zsét... Nah mindegy.
SK feldolgozások közül jó: Ezüstgolyó, Halálsoron (ez elképpppesztően jól sikerült!), A remény rabjai (szintén zseniális), Az eminens, Tűzgyújtó, Holtáv, Carrie (nem a 2. rész), Sorvadj el!, Langolierek (sokan leszólják, nekem akkor is tetszik), Végítélet (4x90 perc, legalább 90%-ban a könyv cselekményét követi), Hasznos holmik, Tortúra, Kedvencek temetője, Creepshow 1-2, Christine.
Amiben hatalmasat csalódtam: Az (a könyvhöz képest ULTRAGYÖKÉR), Atlantisz gyermekei (az egyik legjobb könyve, a film a 10%-át aja vissza kb.), Rémkoppantók (szintén olcsó csicska film lett, jóval többet ki lehetett volna hozni belőle), Cujo (a könyvhöz képest túl light-os).
Amire most kíváncsi leszek, az az Álomcsapda (Dreamcatcher). A könyv nagyon jó volt, remélem nem b.szták el a filmet sem.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Samsung kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest