- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Az 1. Windowsom a 95 volt, és azzal győzött meg, hogy a Command & Conquer gyorsabban futott rajta 640x480-ban, mint DOS-on 320x200-ban. A 3.1 meg semmivel nem tudott meggyőzni.
Az NT 4.0 is jó volt már az XP előtt, miután megkapta a DirectX 3.0-t, és lehetett játszani is rajta.
Arra leszek kíváncsi, hogy most hogy mindjárt itt a 12, de LTSC még csak a 10-ből van, vajon a következő LTSC-t még 11-nek, vagy már 12-nek fogják elnevezni. Eddig 11-nek akarták, de mindig csúszott, most meg már minek reklámoznák 11-ként.
#218makszutov.hu: Nekünk annál is menőbb volt: saját készítésű számítógép. Kézzel mart NYÁK, 2 db Intel 8088 processzorral, amiből az egyik a chipset szerepét töltötte be. A billentyűzettől a monitorig minden házibarkács volt. Mire kész lett, addigra már boltban is lehetett venni hasonlót, tehát nem nagyon érte meg, de akkor még ugye COCOM lista volt, nem a polcról vásároltál ilyesmit.
-
Egon
nagyúr
Mindig is vártam az utolsó pillanatig az oprendszer cserével: általában semmi olyat nem hozott, amire szükségem lett volna, ellenben kompatibilitási gondokat, meg fölös időpazarlást (adatmentegetés, újratelepítés, driveervadászat stb.) igen.
Ez már a DOS-os időkben is megvolt: semmi szükségét sem éreztem 5.0-ról 6.22-re váltani. Win95-tel (egy próbát leszámítva) megvártam az OSR 2-t, és persze azt sem a megjelenés napján tettem fel. A Win98 jóval jobb volt, mint az előd, én nem érzékeltem stabilitási problémákat (ellenben valami nyűgöm volt az SE-vel, így visszatettem az alap verziót). A ME egy az egyben kimaradt, viszont valami birka rádumált a 2000-re, azzal szenvedtem egy darabig, de aztán töröltem. Az XP-vel egész jól elvoltam, ergo a Vista is kimaradt. Windows 7-re is csak hónapokkal a megjelenése után váltottam, mivel az XP támogatása lejárt. Windows 8 volt egy hibrid tabletemen, semmi értelmét nem láttam desktopon, így maradt a 7, nagyon sokáig. A Windows 10 hozott pár pozitív változást, de 1-2 hülyeséggel azért megverték a tervezők. Win 11 van az asszony laptopján: nagyon nem vonz, hogy váltsak. Tutira megvárom a támogatás végét (remélem egy kicsit kitolják), aztán eldöntöm mi lesz: vélhetőleg a kevésbé bosszantó verziót választom (ha egyáltalán van ilyen). -
Dr. Akula
félisten
Tegyük hozzá hogy XP előtt a 95 (/98/ME) volt, ami még annál is nagyobb hulladék volt, így akkor az istencsászár tudott lenni. Vakok közt a félszemű... A Vistával tényleg nem volt baj, legalábbis nem több mint a 7-essel, csak állítólag magasabb volt a hardverkövetelménye egy C64-nél, így a magyar múzeumi vackokon nem futott annyira jól. De rendes vason meg igen, azzal nem is volt gond. A Win10 egy megváltás volt a 7-es egyenkénti frissítései után. Nem kellett 1 napot azzal elkúrni hogy talál 2, majd 10, majd megint 1 frissítést (mind után reboot persze), és még ugyanezt 20x. A 11 a 10 után olyan mint a 7 a Vista után. Kb. ugyanaz, csak némileg javítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest