Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• niof

veterán

válasz hevepapa #251 üzenetére

Hát, elnézést a kifejezésért, de ez legyen az ő nyomoruk. 2023-ban (lassan 24-ben inkább) a frissítéseken vinnyogni, mondjuk úgy, szánalmas. Még vállalati környezetben megértem, mi is használunk 1 hét delay-t a WSUS-on, annyi idő alatt ki szokott bukni, ha valamelyikkel gond van, de még utána is vissza tudjuk ugyebár vonni, vagy ha nem, akkor a problémás gépeken megcsináljuk kézzel. De idejét nem tudom, mikor volt olyan probléma, ami a felhasználók tömegeit érintette volna negatívan. Olyan viszont nem kevés volt, ami olyan súlyos sebezhetőségeket foltozott, amik világszerte kihasználás alatt álltak.
    Szóval, igazából ezek az emberek valószínűleg nem tudnak elfogadható magyarázatot adni arra, hogy ezt miért csinálják. Valószínűleg lusták, és nemtörődömök. És ide persze ne értsük bele a warezolókat, akik pl. emiatt herélik ki a Dózert, hogy ne is frissítsen. Addig, míg párhuzamosan fut a M$-nál a két főverzió, addig még valószínűleg ellesznek vele, de amint a 10 alól kihúzzák a szőnyeget, ezeknek az embereknek is valamit lépni kell majd. Azt is valószínűsítem, hogy 1000 emberből 1 kezemen meg tudnám majd számolni, hogy hányan fognak fizetni a plusz 1+1+1 év supportért.
    De 2025 végéig még mindig van majdnem 2 év, szóval addig a 10-et használók vidáman ellesznek, Satya bá' addig fogja a kis kezüket. 2 év még elég idő arra, hogy kitalálják, hogyan tovább. Váltanak az addigra valószínűleg szintén tetszhalott állapotba kerülő 11-re, vagy valamire, ami aztán jön. De ennek meg meglesz megintcsak a HW követelménye. És akkor persze lehet tovább fanyalogni. Szidni a Microsoft-ot, mer régen minden jobb vót!...

Új hozzászólás Aktív témák