Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hapakj

őstag

válasz niof #250 üzenetére

Mi a fenének fejlesszek, amikor átlagos használatra bőven jó és az 1080 Ti-al minden játék amit játszok ~100 FPS-sel megy? Még a legújabb Mortal Kombat 1 is.

S felhackeltem Windows 11-et is a gépre és természetesen teljesen jó sebességgel megy, szóval ez a biztonság címszóval elavultatni ezeket a CPU-kat abszolút mesterkéltnek érzem. Főleg úgy, hogy a saját Surface cuccaikra valahogy sikerült Kaby Lake-re is kiadni a Windows 11-et.

S ahogy kolléga is mondta nem kell váltani. Lehet linuxot is használni. Nem vagyok opensource huszár, de az tiszteletreméltó, hogy amíg lehet valamit támogatni addig támogatják is. S a Valve + Steam törekvései miatt egyre alkalmasabb játékra is.

• ddekany

veterán

Nálam egy i5-4570S + 16 GB RAM + SDD dübörög... :) Átlagos felhasználásra gyakorlatilag teljesen jó. (Sőt, én fejlesztésre is használom, de igaz, ott már nem mindegy a project jellege.) Persze biztos, hogy naponta néhányszor 1 helyett 4 másodpercet várok itt-ott, de gyakorlatilag olyan mindegy ám, kb. mérhetetlen időveszteség. Pénzt meg lesz*rom, csak fájna kidobni, ami még működik.

MS sötét zöld meg mindenre-de-érzékenyek-vagyunk PR-jával kombinálva rohadtúl bicskanyitogató, hogy nyomják az átlagfelhasználót, hogy dobja ki a cuccát (meg szabotálják a használt piacot is), miközben ügyesben simán felmegy, és működik a 11. Szóval nem kell őket kímélni még véletlenül sem. Most ugye a12-vel lehet, megint eljátsszák ezt a "hivatalosan nem támogatott" nyomulást...

• hevepapa

senior tag

A frissítésekről: ha tudnád mennyien használják frissítés nélkül a legtöbb ilyen-olyan eszközüket... Nagyobb tétet rakné fel arra, hogy ha random megállítanál az utcán 100 embert és megnéznéd a telefonját. Minimum 90-nél nem lenne fenn a legújabb frissítés ami elérhető a telefonra. Ismerek olyan embert akinek S22 van és még mindig a gyári 12-es droiddal használja. Kérdeztem miért? Azt mondta: fél hogy tönkremegy a frissítésben.
    Azt gondolom, hogy a power usereken kívül a W10 userek nagyrészét hidegen fogja hagyni ha megszűnik rá a támogatás és csak ezért nem fognak rohanni a boltba 2025-ben (sem).

Új hozzászólás Aktív témák