Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Mi a fenének fejlesszek, amikor átlagos használatra bőven jó és az 1080 Ti-al minden játék amit játszok ~100 FPS-sel megy? Még a legújabb Mortal Kombat 1 is.
S felhackeltem Windows 11-et is a gépre és természetesen teljesen jó sebességgel megy, szóval ez a biztonság címszóval elavultatni ezeket a CPU-kat abszolút mesterkéltnek érzem. Főleg úgy, hogy a saját Surface cuccaikra valahogy sikerült Kaby Lake-re is kiadni a Windows 11-et.
S ahogy kolléga is mondta nem kell váltani. Lehet linuxot is használni. Nem vagyok opensource huszár, de az tiszteletreméltó, hogy amíg lehet valamit támogatni addig támogatják is. S a Valve + Steam törekvései miatt egyre alkalmasabb játékra is. -
ddekany
nagyúr
Nálam egy i5-4570S + 16 GB RAM + SDD dübörög...
Átlagos felhasználásra gyakorlatilag teljesen jó. (Sőt, én fejlesztésre is használom, de igaz, ott már nem mindegy a project jellege.) Persze biztos, hogy naponta néhányszor 1 helyett 4 másodpercet várok itt-ott, de gyakorlatilag olyan mindegy ám, kb. mérhetetlen időveszteség. Pénzt meg lesz*rom, csak fájna kidobni, ami még működik.MS sötét zöld meg mindenre-de-érzékenyek-vagyunk PR-jával kombinálva rohadtúl bicskanyitogató, hogy nyomják az átlagfelhasználót, hogy dobja ki a cuccát (meg szabotálják a használt piacot is), miközben ügyesben simán felmegy, és működik a 11. Szóval nem kell őket kímélni még véletlenül sem. Most ugye a12-vel lehet, megint eljátsszák ezt a "hivatalosan nem támogatott" nyomulást...
-
hevepapa
senior tag
A frissítésekről: ha tudnád mennyien használják frissítés nélkül a legtöbb ilyen-olyan eszközüket... Nagyobb tétet rakné fel arra, hogy ha random megállítanál az utcán 100 embert és megnéznéd a telefonját. Minimum 90-nél nem lenne fenn a legújabb frissítés ami elérhető a telefonra. Ismerek olyan embert akinek S22 van és még mindig a gyári 12-es droiddal használja. Kérdeztem miért? Azt mondta: fél hogy tönkremegy a frissítésben.
Azt gondolom, hogy a power usereken kívül a W10 userek nagyrészét hidegen fogja hagyni ha megszűnik rá a támogatás és csak ezért nem fognak rohanni a boltba 2025-ben (sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Átlagos felhasználásra gyakorlatilag teljesen jó. (Sőt, én fejlesztésre is használom, de igaz, ott már nem mindegy a project jellege.) Persze biztos, hogy naponta néhányszor 1 helyett 4 másodpercet várok itt-ott, de gyakorlatilag olyan mindegy ám, kb. mérhetetlen időveszteség. Pénzt meg lesz*rom, csak fájna kidobni, ami még működik.