Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niof
veterán
Húh... Hogy bírod még a 7700k-val? Én évekkel ezelőtt lecseréltem, mert kevés volt a 4 mag már. Lassan a 6 is karcsúnak érződik...
Igazából nem tart senki pisztolyt a fejedhez, hogy váts. Vagy megteszed, vagy nem. De most őszintén. Mi a francot tudsz tenni? Ha egyszer jött egy ilyen döntés (bármi okból), két dolgot tehet az ember. Fejleszt, akár lassacskán, akár instant, vagy addig használod a jelenlegi konfigot, míg kapsz rá frissítést. Ha annak vége, akkor meg eldöntöd, hogy abban az állapotban tovább használod e a vasat, vagy nyugdíjazod az egészet a fenébe. Ha kötöd az ebet a karóhoz, egy idő után akkor is elveszted a szoftveres támogatásokat, úgyhogy, kb. ennyi.
Mondjuk azt sosem értettem, ha valaki egyszer felült a számítástechnikai mókavonatra, annak miért meglepetés az, hogy időnként fejleszteni kell? Ez nem egy konyhai robotgép, vagy egy kanapé, amit egyszer megvesz az ember, és kész. Ebbe tolni kell a lóvét, akár így, akár úgy. Ennyi a történet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest