-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
kolosanyi #6102 üzenetére
Régi emlékek de szerintem már általánosban (7. osztályban már biztos) ezt a "kenyai stílust" alkalmaztuk futásnál, azóta is úgy futok ha a szükség úgy hozza.
Egyébként továbbra is tartom saját tapasztalataim, hogy ha 2000km alatt nem lett gond a kerékpározás akkor nem hinném, hogy a továbbiakban gond lenne. (Persze bármi megeshet, nem zárom ki a lehetőségét, hogy a későbbiekben rossz lesz)
Másrészt abban sem értek egyet, hogy ezt kellően erős hátizommal tudom kompenzálni, középsuli végén, 2 évig táncoltam, illetve melette gyógytornáztam (ez külön háterősítő jelleggel), akkor volt a legjobb állapotban a hátam, ennek ellenére akkor se tudtam futni, de majd meglátjuk, kicsit megerősítem a hátam megint, akkor teszek 1-2 próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged