Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
ha Linux van egy gépen, akkor arra a gépre kell egy rendszergazda, nincs mese. ha egyedül használod a gépet, akkor Te kell légy az. az előny cserébe már kezdő szinten is legalább az, hogy nemigen kell renistall, ha valamit fellőttél, az 2-3 év múlva is úgy fog menni, mint újkorában.
ha kevés időt töltesz a gépnél, ami viszont nem kaphat profi rendszergazdai munkát (nem iskolai, munkahelyi), akkor könnyen lehet, hogy a windows a legjobb választás minden szrságával együtt. akkor is, ha szenvedélyes játékos vagy, vagy valami nagyon ritka profi alkalmazást kell használnod.
szóval van bőven szituáció, mikor megéri az árát, csak hát Redmondba pénzt küldeni nem egy felelős cselekedet... no mindegy, erről már írtam máshol.
de mindez megváltozhat, mert szvsz hamarosan ''kiadják'' a Mac OS X-et PC-re
kár, hogy az Apple maga nem akar betörni a PC szoftverpiacra (főleg azért nem, mert a microsoft tetemes %-ban felvásárolta őket...)
disztrók? most próbáltam Debiánt. nem vagyok elég okos hozzá. szóval IMHO SuSE rulez.
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
az 512 ram szükséglete, meg a lassú boot az utálnivaló benne!
1szóval nem túl hardvertakarékos, csak akkor, ha tudod hack-elni, akkor meg Debián a pálya (én nem tudom
)
mindenki így kezdi, megnéz egy csomót. ez sajna ilyen biznissz...
SuSE azért is jó, mert jól tud magyarul. -
raszputyin
senior tag
húha... ez mind olyan probléma, amivel a SuSE 9.3-ban nem nagyon találkozni

sztem a SuSE király kis disztribúció... -
raszputyin
senior tag
az rpm -e parancsnál milyen csomagnévvel próbálkoztál? sajna semmi garancia nincs rá, hogy a .rpm fájl nevével azonos, sőt... meg kell nézni, mi a csomagnév, sztem ha pontosan írod be, leszedi jól.
a GCC-ről ötletem sincs... talán a GCC 3-as compat-... az nem alapértelmezett (nem az indul el a sima gcc parancsra), és GCC 4-gyel akarja fordítani, amit nem szeret. de vlsz meg lehet adni a .configure-nak, hogy mivel fordítsa. de lehet, hogy ez a bekezdés totál hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kár, hogy az Apple maga nem akar betörni a PC szoftverpiacra (főleg azért nem, mert a microsoft tetemes %-ban felvásárolta őket...)