Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az egyik gépen úgy tudtam megetetni vele, h win7 telepítővel leformáztam és már fel is ismerte.
De egy másik gép az istennek se akarta (olyasmit írt, h a lemezen 2048 byte a block méret de linux-nak 512-re van szüksége... vagy vmi hasonlót). De amúgymeg hülyeséget beszélt mert ssd-nek meg pont, h 2048-nak kell lennie... Mindegy. Live rendszeren / win telepítővel addig-addig formáztam míg valami oknál fogva el nem fogadta...
-
rokefeller
senior tag
Két éve a vodafone-ban 10 percig imádkoztam az eladónak hogy bontsa nekem ki a modemet, hogy kipróbálhassam, aztán belement, éppen a cd-t hámozta ki a tokból mikor mondtam hogy ok, elviszem :-)
Nem értette hogy hogy megy a net a driver cd nélkül :-)
Utána persze volt szívás vele később, mert egy frissítés beokosította az usb drivert (ezen volt mass storage is, amin volt driver meg telepítő meg ilyenek) vagy nem tudom mit, és onnantól mindig inkább scsi cdrom akart lenni a modem :-)Ami fun: n900 linuxon bedug, modem, ok, win 7-en nem találom a drivert, ajjaj
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)