Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
De, csak bedugom a kártyát és kész. Media Writer-el felírtam a rendszert, bedugtam a Pi-ba, ssh-n próbáltam belépni. Eszerint kezdtem el. Úgy gondoltam, hogyha nincs user, akkor simán csak
ssh 192.168.1.15(pi ip címe), viszont jelszót kér. Itt el is akadtam
Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van minimal csomag, bár azt nem tudom melyik verzió
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van
.