Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
De, csak bedugom a kártyát és kész. Media Writer-el felírtam a rendszert, bedugtam a Pi-ba, ssh-n próbáltam belépni. Eszerint kezdtem el. Úgy gondoltam, hogyha nincs user, akkor simán csak
ssh 192.168.1.15(pi ip címe), viszont jelszót kér. Itt el is akadtam
Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van minimal csomag, bár azt nem tudom melyik verzió
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van
.