Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
De, csak bedugom a kártyát és kész. Media Writer-el felírtam a rendszert, bedugtam a Pi-ba, ssh-n próbáltam belépni. Eszerint kezdtem el. Úgy gondoltam, hogyha nincs user, akkor simán csak
ssh 192.168.1.15(pi ip címe), viszont jelszót kér. Itt el is akadtam
Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van minimal csomag, bár azt nem tudom melyik verzió
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 4TB Gen4x4 SSD
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van
.