Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
Alapvetően egy modern disztró. azokra jellemző, hogy ami készen adható, azt készen kapod.
Ha gnome 3 érdekel, akkor a legjobb helyen jársz, mivel az alapvetően red hat fejlesztés és gyakorlatilag fedorán készül. Mint amúgy a free szoftverek jó része.1-2 dolog szokatlan lesz, mivel az ubuntu hülyebiztosra készül, itt azért más szempontok is játszanak.
Ha meg egy kicsit mélyebben érdekel és beleásod magad, azt látod majd, hogy ezt profik fejlesztik. A zubuntut meg ilyen szempontból "nem ismerem."
-
qgevic
csendes tag
válasz
Di Natale
üzenetére
Meg vagyok vele elégedve. Nekem mindent felismert semmit sem kellett beállítanom.
Viszont a multimédiás tartalom fogyasztásához fel kell venned az rpmfusion repókat utána csak fel kell tenned amire szükséged van
.Nagyon régen nem használtam már magyarul a rendszert így nem tudom, hogy milyen a fordítás de szerintem nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ashes of the Singularity 2 - Mozgásban a folytatás, jött egy demó
- Vallás
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest