Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
"Ki lehet cserelni az ablakvezerlo gombokat, hogy a masik oldalon legyenek?" -- WTF
húzófeature lett, ami tavaly ilyenkor mindenkit seppukura késztetett a sajtóban? -
floatr
veterán
Bubi alatt a következőket tapasztaltam egy laposon. Install fasza, géphasználat szintén, compiz megy alapból, mindez a nyílt driverrel. Gyakorlatilag egy panasz nem lehet rá. Aztán kezdtem egy kicsit kényelmetlenül érezni magam, mert feltűnt, hogy a venti állandóan a maxon pörög. Aztán pár nap után az is feltűnt, hogy eszetlenül melegszik a bal kezem tájékán, pedig inkább jobb kézzel gépelek gyorsabban

Tartottam a gyári drivertől, de végül felpakoltam, és egyrészt minden működik, persze maradt a compiz lag (kbf), leszámítva azt h a power manager a fényerőt nem tudja szabályozni. Mellesleg gyanakszom egy kicsit erre a melegedésre, hogy nem-e megfőzte az akksit is, mert novemberi csekkolás óta gyanúsan leesett a kapacitása (38Wh-ról 16-ra). Mondjuk úgy h nekem nem jött be a nyílt meghajtó. -
floatr
veterán
Ehh, sehol egy nyomoronc rövid hír se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
húzófeature lett, ami tavaly ilyenkor mindenkit seppukura késztetett a sajtóban?