Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autóhifi
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
"Ki lehet cserelni az ablakvezerlo gombokat, hogy a masik oldalon legyenek?" -- WTF
húzófeature lett, ami tavaly ilyenkor mindenkit seppukura késztetett a sajtóban? -
floatr
veterán
Bubi alatt a következőket tapasztaltam egy laposon. Install fasza, géphasználat szintén, compiz megy alapból, mindez a nyílt driverrel. Gyakorlatilag egy panasz nem lehet rá. Aztán kezdtem egy kicsit kényelmetlenül érezni magam, mert feltűnt, hogy a venti állandóan a maxon pörög. Aztán pár nap után az is feltűnt, hogy eszetlenül melegszik a bal kezem tájékán, pedig inkább jobb kézzel gépelek gyorsabban

Tartottam a gyári drivertől, de végül felpakoltam, és egyrészt minden működik, persze maradt a compiz lag (kbf), leszámítva azt h a power manager a fényerőt nem tudja szabályozni. Mellesleg gyanakszom egy kicsit erre a melegedésre, hogy nem-e megfőzte az akksit is, mert novemberi csekkolás óta gyanúsan leesett a kapacitása (38Wh-ról 16-ra). Mondjuk úgy h nekem nem jött be a nyílt meghajtó. -
floatr
veterán
Ehh, sehol egy nyomoronc rövid hír se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
húzófeature lett, ami tavaly ilyenkor mindenkit seppukura késztetett a sajtóban?