Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Neil Watts #2657 üzenetére
"Ki lehet cserelni az ablakvezerlo gombokat, hogy a masik oldalon legyenek?" -- WTF
húzófeature lett, ami tavaly ilyenkor mindenkit seppukura késztetett a sajtóban?
-
floatr
veterán
Bubi alatt a következőket tapasztaltam egy laposon. Install fasza, géphasználat szintén, compiz megy alapból, mindez a nyílt driverrel. Gyakorlatilag egy panasz nem lehet rá. Aztán kezdtem egy kicsit kényelmetlenül érezni magam, mert feltűnt, hogy a venti állandóan a maxon pörög. Aztán pár nap után az is feltűnt, hogy eszetlenül melegszik a bal kezem tájékán, pedig inkább jobb kézzel gépelek gyorsabban
Tartottam a gyári drivertől, de végül felpakoltam, és egyrészt minden működik, persze maradt a compiz lag (kbf), leszámítva azt h a power manager a fényerőt nem tudja szabályozni. Mellesleg gyanakszom egy kicsit erre a melegedésre, hogy nem-e megfőzte az akksit is, mert novemberi csekkolás óta gyanúsan leesett a kapacitása (38Wh-ról 16-ra). Mondjuk úgy h nekem nem jött be a nyílt meghajtó. -
floatr
veterán
Ehh, sehol egy nyomoronc rövid hír se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Asztalos klub
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged