Hirdetés
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Na, közben fény derült pár dologra:
1. A network printer senkinek sem megy, legalábbis ubunturól sem érhető el, szal nem a fedora a hibáss :-) rég nyomtattam a cuccal
2. A swapes dolog. Nos, én ugye a gnome-system-moitorban néztem, és valóban 900 mega rezidens memória használat mellett kitolt 500 megát swapba, amit ugye nem értettem, aztán megnéztem toppal, és minden világos lett. A virtuális memória viszont elzabálta az összes memóriát. A ludasok, Xorg, Compiz... rákerestem, Ubuntu fórumokon van sok bejegyzés erről, az intel driver UXA accel method mellett egyszerűen felzabálja a virtuális memóriát. Remélem ez javítódik.Mindezek után azt mondom hogy a Fedora 11 első Unity Spinje egy hibátlan oprendszer lesz, de tényleg. Elégedett vagyok
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest