Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
nem emlékszem, hogy a 8-assal, vagy a 9-essel volt, de volt.. igazából nem állt le, kb, 10 perc után folytatódott a telepítés.. a floppy-val kavart, pedig nem is volt a gépben; valami ilyesmi okozta a gondot.. lehetett rajta segíteni, boot paraméternek meg kellett adni, hogy floppy.allowed_drive_mask=0..
@Vladi: basszus, valamikor félrenézhettem a dátumot, teljesen abban a hitben voltam, hogy most szombaton jön a 10
fura is volt, hogy még csak bétát lehet tölteni... -
rokefeller
senior tag
Lehet hülye ötlet, de valszeg az anaconda, azaz az installer rohad le, ha van időd, próbálj meg egy nyolcast feltenni, ha az megy, és azt upgrade-elni. Másik hogy csekkold le a cd-t, nem hibás-e. És egy kérdés. Miért kevés a gép a 10-eshez? Én nem tudok olyan változtatásról, ami a 10-est sokkal erőforrás-igényesebbé tenné mint amilyen a 9-es. Inkább egy 10-es XFCE spinnel próbálkoznék ha már takarékosság, vagy OpenBox valami csinos dock-kal, meg egy panellal. A GNOME erőforrásigényes, meg a KDE, de az alaprendszer nem annyira, szerintem...javítsatok ki :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mazda topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Óra topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Synology NAS
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
fura is volt, hogy még csak bétát lehet tölteni...