Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
Dißnäëß #7005 üzenetére
Így igaz, szépen össze lett foglalva. Nálam pl. pont a frissítések gyakorisága miatt esett erre a választásom egy hordozós virtuális gépnek, amin a feleségem tudja nyomni az ÁNYK-t, meg intézi a bankolást. Másra nem használom (még). Viszont az átállás 32-33-ra elcseszett valamit a Java-val, úgyhogy maradtam 32-n inkább. Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül.
A leghülyébb érv, amiért a Fedora-ra esett a választásom ezen feladatok ellátására pedig az, hogy állítólag Linus is ezt használja
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- Eladó játéklicencek: GOG, Microsoft Store, EA, Steam áruházakhoz!
- Call of duty modern warfare 2
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest