Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megint segítséget szeretnék kérni
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt LAMP programokat.Sajnos nem jó a repól telepítés mert nem is támogatja a sulix és valami miatt a próba érettségi módban nem működnek megbízhatóan.Ez mondjuk érdekes mert ha nem volt érettségi mód akkor működtek,de nem tudom mi lehet a gond velük.Így elkezdtem nézegetni és találtam XAMPP programot amely egybe tartalmazza at összes szűkséges webes fejlesztő programot.Plusz nem kell külső repót használni.Fel is tudtam telepíteni root ként de sajnos sem az apache sem a mysql nem indul el.Mit tudnék csinálni mert mindenképpen kellenek ezek a programok.De azért nem vagyok olyan linuxs aki egyből tudja a hiba okát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt