Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megint segítséget szeretnék kérni
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt LAMP programokat.Sajnos nem jó a repól telepítés mert nem is támogatja a sulix és valami miatt a próba érettségi módban nem működnek megbízhatóan.Ez mondjuk érdekes mert ha nem volt érettségi mód akkor működtek,de nem tudom mi lehet a gond velük.Így elkezdtem nézegetni és találtam XAMPP programot amely egybe tartalmazza at összes szűkséges webes fejlesztő programot.Plusz nem kell külső repót használni.Fel is tudtam telepíteni root ként de sajnos sem az apache sem a mysql nem indul el.Mit tudnék csinálni mert mindenképpen kellenek ezek a programok.De azért nem vagyok olyan linuxs aki egyből tudja a hiba okát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt