Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ja próbáltam én is, de nem működik. Elvileg Fedora 19 után már máshogy kell: [link] Kipróbáltam így is, de ugyanúgy lefagyott. Ami viszont feltűnt, hogy 4 hashcode van abban a sorban LUKS-os kikódolásra, ami fura, mert csak egy SSD, azon is 2 meghajtó van titkosítva. Szóval akár még az is lehet, hogy tönkrement valami a grubban és azért nem találja a meghajtót, passz. Ami feltűnt, hogy a LUKS-nál magyar helyett angol billentyűzet van, és most valahogy más. Ha graphical target-el indítom, akkor a jelszó beírása után elkezd villogni, a multi user targettel meg egyszerűen csak megáll és nem reagál semmire. Egyik sem túl jó, inkább az lesz, hogy újrateszem a rendszert. Megpróbálom az akmod-nvidia-t még egyszer, hátha most sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Interactive Brokers társalgó
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest