Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit még szívatná magát a zárt NV driver telepítésével, itt az én kálváriám

- ha tárolóból telepítem ez a képernyő fogad:

- próbáltam több tárolóból (rpm-fusion, fedora-nvidia), többféle driver-t de mind ugyanúgy elhasalt.
- leszedtem a nv oldaláról de az meg nem települ míg a nyílt a rendszeren van - régebben, tárolóból való telepítésnél ez nem zavarta...
- 2.5 Remove / disable nouveau drivers from kernel initramfs## Backup old initramfs nouveau image ##
mv /boot/initramfs-$(uname -r).img /boot/initramfs-$(uname -r)-nouveau.img## Create new initramfs image ##
dracut /boot/initramfs-$(uname -r).img $(uname -r)- reboot
- init 3
- chmod +x ./driverneve
- majd települ a letöltött driverEz mind szép és jó, de elmondaná vki, h mi a f.szt csinálnak ott fent? Vagy ezzel a marha ritka 520M (nem, nem marha ritka) vga-val senki nem telepített még fedorát??? És a másik, h ez nem új hiba mivel a 20-on (2-3 kernel ezelőtt) jött elő - szerintem vagy 2 hónapja, azóta b.sztak megcsinálni(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi