Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit még szívatná magát a zárt NV driver telepítésével, itt az én kálváriám

- ha tárolóból telepítem ez a képernyő fogad:

- próbáltam több tárolóból (rpm-fusion, fedora-nvidia), többféle driver-t de mind ugyanúgy elhasalt.
- leszedtem a nv oldaláról de az meg nem települ míg a nyílt a rendszeren van - régebben, tárolóból való telepítésnél ez nem zavarta...
- 2.5 Remove / disable nouveau drivers from kernel initramfs## Backup old initramfs nouveau image ##
mv /boot/initramfs-$(uname -r).img /boot/initramfs-$(uname -r)-nouveau.img## Create new initramfs image ##
dracut /boot/initramfs-$(uname -r).img $(uname -r)- reboot
- init 3
- chmod +x ./driverneve
- majd települ a letöltött driverEz mind szép és jó, de elmondaná vki, h mi a f.szt csinálnak ott fent? Vagy ezzel a marha ritka 520M (nem, nem marha ritka) vga-val senki nem telepített még fedorát??? És a másik, h ez nem új hiba mivel a 20-on (2-3 kernel ezelőtt) jött elő - szerintem vagy 2 hónapja, azóta b.sztak megcsinálni(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- God of War - Kratos színésze szerint félrevezető lehet az első forgatási kép?
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest