- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit még szívatná magát a zárt NV driver telepítésével, itt az én kálváriám

- ha tárolóból telepítem ez a képernyő fogad:

- próbáltam több tárolóból (rpm-fusion, fedora-nvidia), többféle driver-t de mind ugyanúgy elhasalt.
- leszedtem a nv oldaláról de az meg nem települ míg a nyílt a rendszeren van - régebben, tárolóból való telepítésnél ez nem zavarta...
- 2.5 Remove / disable nouveau drivers from kernel initramfs## Backup old initramfs nouveau image ##
mv /boot/initramfs-$(uname -r).img /boot/initramfs-$(uname -r)-nouveau.img## Create new initramfs image ##
dracut /boot/initramfs-$(uname -r).img $(uname -r)- reboot
- init 3
- chmod +x ./driverneve
- majd települ a letöltött driverEz mind szép és jó, de elmondaná vki, h mi a f.szt csinálnak ott fent? Vagy ezzel a marha ritka 520M (nem, nem marha ritka) vga-val senki nem telepített még fedorát??? És a másik, h ez nem új hiba mivel a 20-on (2-3 kernel ezelőtt) jött elő - szerintem vagy 2 hónapja, azóta b.sztak megcsinálni(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Android játékok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest