Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ohh köszi a részletes tanácsadást. Angolul tanulok is épp bár nem vagyok profi de azért a szakmaiban eligazodok. Nos Ubuntu = Debian-ba helyet nem kapó hulladék csomagok összessége. Egyet is értek vele, az nem rendszer az csak valami népszerű átverés (bocs hogy így gondolom). Arch nagyon klassz de nekem túl nehéz.
A laptopra csak linux települne úgy hogy ha hegesztek valamit és elrontom, nem zavar ha reinstall-ra van szükség.
Tanulni viszont a Pere László - Rendszerfelügyelet könyvből szeretnék, bár van neki a Linux felhasználó ismerek című sorozata is, de az nincs meg. A Szabilinux sem rossz.

Amúgy a fedora fele azért is kacsingatok, mert anno a RED HAT 9-et telepítettem és tanultam úgy használni hogy valahogy kézreállt és szimpatikus lett. Tudom hogy a Red hat és a Fedora 2 irány, de mégiscsak a vörös kalap családtagja.

Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Games
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest