Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Üdv!
Bocsi, hogy ide is besírom a dolgot, de nem akarok úgy járni, hogy én nem jártam végig minden lehetséges dolgot

A megoldásra váró probléma a következő lenne:
Adott egy Dell noti -az aláírásomban részletesen- és az a gond, hogy linux alatt a venti iszonyat mód pörög és hangos, melegszik minden és felére esik vissza az akku idő. Valamiért olyan, mint ha ezerrel járatná vagy a procit, vagy a vidi karit (esetleg mindet egyszerre). Pedig U-s procim van, ráadásként energia takarékos is.Tehát a linux meglétét úgy éli meg, mint ha extrém terhelés alatt lenne, mint pl egy játék futna.
A laptophoz alapból az ubuntu 12.04 volt előtelepítve, de emiatt le kellett szednem és Win-t pakolni rá (az alatt semmi gond, szinte nulla melegedés és csendes).Futtattam a fedorát live usb-ről, a jelenség ugyan az, talán annyi különbséggel, hogy kevésbé melegszik, de azzal is iszonyat vadászgép hangja van. Fedora alap esetben az Intel HD4000-et érzékeli, ami nem is lenne probléma, mert linux alá bőven elegendő.
Ubuntu közösség azt írta, hogy sajna erre nincs megoldás ha a switcheroo nem hoz változást (sajnos nem hozott), fedora alatt tudtok valamit?
Szabadulnék a Wintől már nagyon, de így esélytelen
Az élettartamát meg nem akarom a notinak csökkenteni, hogy még a szövegszerkesztés alatt is úgy jár, mint ha nyúznám. No meg idegesít is, főleg ha konferencia teremben előttem a noti és az egész terem az enyémtől zajos.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az élettartamát meg nem akarom a notinak csökkenteni, hogy még a szövegszerkesztés alatt is úgy jár, mint ha nyúznám. No meg idegesít is, főleg ha konferencia teremben előttem a noti és az egész terem az enyémtől zajos.