- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Köszönöm a segítséget neked és ViZion kollégának. A time machine elméletileg nem nagy ördöngösség most hogy jobban utána olvastam Nettalk kell hozzá. Visszatérve az Amahit azért favorizálom mert egyszerűnek tűnik a többihez képest. Ha jól tudom az ahami-ra csak megveszem az app-okat ami kell és megy meg a webes felületén beállítom ami kell. A CentOS nem ismerem és a Debiant se. De gondolom ezekhez nagyon kell ismerni a linuxot ami nálam hiányzik. Jelenleg sajnos se időm se agyi kapacitásom nincsen belemászni a linux bugyraiba (államvizsga előtt állok), de jó lenne már összeraknom valamit mert nem csak én használom. Ha fel tudom telepíteni a Fedorat és rá az Amahit akkor ma megcsinálom de mindig akad valami ami hátráltat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest