Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
Tudom én, hogy elavult kb. mint az ext4 fájlrendszer amin van meg még vagy 100 egyébb dolog.
Viszont nem ölnék valamibe rengeteg erőfeszítést amit az idő 95 vagy még több %-ban nem én használok.De az újratelepítés nem feltétlenül kínszenvedés. a /home-ot meghagyod, akkor a felület lényegében ugyan az lesz amit megszoktál, meg a programok beállítása. Néhány konfig kell majd a /etc-ből, meg a repókat beállítani. Programokat feltelepíteni meg a vga drivert, ha kell és lényegében kész vagy.
Aha, meg miután feltetettem a kiherélt Fedorát akkor elkezdem a fontokat, a kodekeket meg a media cuccokat meg a videószerkesztőket meg a forrásból fordított progikat meg amit kifelejtettem (eddig mindig volt, csak pont megmaradt a régi HDD-n)... na hagyjuk.
Ilyen nálam egésznapos programba akkor kezdek, ha minden kötél szakad. Titkon reménykedek, hogy van valami minimál megoldás is. Hétvégén kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest