- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Gaming notebook topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
(#3495) ecaddict:
Nem is fogsz ott találni drivert. Pont ezt mondom. Mivel már rég nem támogatott, ezért friss drivert, amire mindenképpen szükséged lesz, nem fogsz találni. Vagy szerzel egy régebbi, szintén használt kártyát.
Én továbbra is azt mondom, hogy az oprendszer frissítést nem fogod megúszni. Ha meg hosszabb távon akarod használni, akkor enterprise osztályban gondolkozz.
Anno én fedora 6-ról váltottam egyik gépen centos 5-re. Kb a logókon meg a repókon kívül semmi más különbséget nem találtam.
Az az experimentál driver meg nagyon elavult, már akkor is kókányolás volt a rendszerhez.

De az újratelepítés nem feltétlenül kínszenvedés. a /home-ot meghagyod, akkor a felület lényegében ugyan az lesz amit megszoktál, meg a programok beállítása. Néhány konfig kell majd a /etc-ből, meg a repókat beállítani. Programokat feltelepíteni meg a vga drivert, ha kell és lényegében kész vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest