Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
(#3495) ecaddict:
Nem is fogsz ott találni drivert. Pont ezt mondom. Mivel már rég nem támogatott, ezért friss drivert, amire mindenképpen szükséged lesz, nem fogsz találni. Vagy szerzel egy régebbi, szintén használt kártyát.
Én továbbra is azt mondom, hogy az oprendszer frissítést nem fogod megúszni. Ha meg hosszabb távon akarod használni, akkor enterprise osztályban gondolkozz.
Anno én fedora 6-ról váltottam egyik gépen centos 5-re. Kb a logókon meg a repókon kívül semmi más különbséget nem találtam.
Az az experimentál driver meg nagyon elavult, már akkor is kókányolás volt a rendszerhez.

De az újratelepítés nem feltétlenül kínszenvedés. a /home-ot meghagyod, akkor a felület lényegében ugyan az lesz amit megszoktál, meg a programok beállítása. Néhány konfig kell majd a /etc-ből, meg a repókat beállítani. Programokat feltelepíteni meg a vga drivert, ha kell és lényegében kész vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Router gondok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest