Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Első opció: töröl mindent, egész vinyóra automatikusan felpakol.
2. Meglévő linux helyét veszi át, azt törli
3. Jelenlegi rendszerek összehúzása, és utána rakja magát: ezt javaslom, ha automatikusan szeretnéd.
4. Szabad helyre települ, persze ha van, csak akkor lehet ez.
5. csatolások kézi beállításaSzerintem jobb, ha win alól csinálsz neki két üres partíciót (lehet kiterjesztett is) az egyik a rendszernek ~10 GB körül vagy több, másik a swap (ramtól függően, 2 GB ramnál azért legyen 512+ MB, 4GB ram és utána már ritkán kell, de valamennyi nem árthat.).
Ezután kézi telepítésnél 10 GB-os partícióra ext4 filerendszer, csatolási pont / a swap partíció fájlrendszere swap, vagy linux swap nem tudom ez mit ír, csatolási pont automatikus
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest