Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Tegnap előtt felraktam amúgy az F15 xfce spint a fujitsura. Felment rendben, gyorsan, csak nem tud magyarul. Mintha ez az F14-ben ment volna simán (bár ebben bizonytalan vagyok). Meg Firefoxból nem tudta feltelepíteni a Kugli Chrome-ot, de ha letöltöttem, és felraktam kézzel, akkor ment lazán. Majd előkeresem, hogy miket fikáztam a béta próbálkozásomkor, és végigfutok rajta, hogy minden pöpec lett-e. Ja, az fstab-ot meg kellett persze patkolni, hogy ne rakja ki a többi particiót az asztalra, de ez xfce "újdonság", és már kiveséztük a múltkor (vagy itt, vagy az uborkában).
Gondolkodom rajta, hogy fel kéne rakni az éles gépemre is a régi vinyóra, hogy megnézhessem a gnome3-at, csak előbb le kéne takarítani róla a cuccaimat (vagyis ki kéne válogatni, hogy mi kellhet még róla)...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest