Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nos, feltettem az ötös fedorát, frissítés helyett toltam inkább egy netinstallt.
Semmi komoly probléma nem volt vele, a monitort nem kezelte rendesen, de egy perc alatt meg lehetett oldani a problémát, szóval tök elégedett vagyok vele, az első linux disztribúció, ami tényleg hibátlanul működik nekem. illetve mőködött, az aiglx kipróbálásáig... ugyanis a firefox kifagy miatta, most azon vagyok, hogy visszacsináljam... egyébként aranyos cucc, gumiablak, meg stb, nem lett sem gyorsabb a desktop, sem lassab, remélem később azért picit gyorsul, hát ennyit, csakhogy legyen post
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Horgász topik
- Motoros topic
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest