Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem az utóbbi életképes
De nem is kell zárolnod a xorgot, ha jól tudom, release-en belül nincs major Xorg váltás, de javítsatok ki. Másik: minek a 12 ha mindjárt itt az új. Namost meg tudod nekem mondani hogy a frissített 12-hez képest mik azok az újítások a 13-ban ami napi szinten könnyíti az életed, boldoggá tesz, és megéri azt hogy elb*ssz egy napot a teljesen random végkimeneletű Xorg downgrade-del, egy még mindig nem stabilnak mondott rendszeren? BTW, használd azt az OS-t, ami támogatja a hardvered. Nem kötekszem, csak szólok, én is hajlamos vagyok úgy frissíteni hogy majd milyen f*sza lesz, aztán csak nézek hogy nem veszem észre csak azt hogy nagyobbak a verziószámok, meg azt hogy 3-4 cucc elreccsent (mobilnet, 3d, suspend, flash, ilyesmi előfordult már)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest