Hirdetés
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Milyen notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- UHD filmek lejátszása
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
Régóta használt Fedora 10-et cseréltem 12-re. Amúgy is HDD-t akartam cserélni, így aztán nulláról tettem fel. MInden OK, egy dolgot leszámítva: Az ATI 3450 video kártyámat alig használja a gép. Persze a proci izomból mindent megcsinál, de nem így kellene menjen (kicsit magas a load ott ahol a video kártya kellene dolgozzon).
Ez már 10 alatt sem volt sima ügy. Így aztán óvatosságból Ubuntu 9.10 alatt tettem fel az ATI 9.11-es drivert. Simán felment. Switch user-> fekete képernyő, totál fagyás. OK, ez semmit sem javult az elmult 1 év alatt.
system-config-display-t elindítva. Hardware fülön Video Card/Configure. Látom van radeonhd is.
Kérdés: Merjem lecserélni? Nyerek vele valamit? Fedora 10 alatt OO behalt tőle (később sikerült valahogy helyrerakni).
Nézegettem a Wiki-t, de nem lettem tőle okosabb.
Van erről a témáról valami jobb leírás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Elfelejtettem a film címét
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest