Hirdetés
Aktív témák
-
Dexter68
addikt
jaja. Van egy ''sima'' külsö faxmodemem, azzal próbálgattam már az ébresztést. Tulajdonképpen
müxik, de tényleg lassú - ahhoz képest, ahogy faxolni szeretne az ember.
Amúgy nem is tudtam vele faxot fogadni még bekapcsolt állapotban sem, meg küldeni sem.
:o
Valami tárcsahangot hiányolt. Erre van valakinek ötlete? A modem a szar, vagy én vagyok a
bénaláma? (utóbbira jó esélyek vannak jelen esetben :((()
Egy Acorp 56-os cucc. -
jerry311
nagyúr
Van memóriás modem :DDD ára mint egy normál faxé vagy több :DDD tehát ha erre szánod el magad akkor max a méret és az azonnali digitális formában lévő fax lehet az előny.
Ha meg belső (mert szvsz külső modem nem feltétlenül kelti fel e gépet) akkor kell valami wake-on-LAN-hoz haronló dolog, (emlékeim szerint létezik). Persze vagy nagyon gyorsan kell indulnia, vagy csak sleep-ben kell lennie a gépnek, különben ugye lemegy a nap mire elindul a géped :)) -
X-COM
nagyúr
persze, ha standby-ba, vagy hibernálva volt, akkor gyorsabban elindul valamivel, de lehet, hogy még ez is sok
egyébként windowsban van egy beépített fax szolgáltatás, talán megteszi -
X-COM
nagyúr
amíg a gép elindul, hogy fogadja a faxot a küldő megunja a várakozást
-
Dexter68
addikt
Na szevasztok.
Elöljáróban annyit, hogy abszolút nem vagyok otthon a modem-világban.
A kérdésem a következö:
Mi kell ahhoz, hogy modemen keresztül faxot tudjak fogadni úgy, hogyközben otthon sem
vagyok?
Tehát valami olyasmit szeretnék, hogy telefon csörög, ha fax, akkor bele a modembe, gép
bekapcsolódik, fax bejön, gép kikapcsolódik. Vagy a modem rendelkezne valami memóriával,
ahol tárolja a faxot (ilyet láttam hp-printer-faxba építve)
Lehet egyáltalán ilyet?
:F
Aktív témák
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest