Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen széket vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
veterán
Én is tolom már vagy 50 órát belepakoltam de indokolatlanul nehéz benne tollasodni. Mondjuk én a legnehezebb fokozattal kezdtem a csak egy karcolás szinten amikor semmid sincs csak 500.000 ed ebből 200.000 a hitel ,tehát netto 300 al kell kezdened. Eddig van egy kb zsebkendőnyi földem a 41 es, rajta egy szabó és a fonóüzem, ki van törlesztve 0 ra a hitel és van vagy 50k de nemtudom merre haladjak. Már permetező és bálázó szakértő lettem ezalatt...Szinte nincs is időm a saját földemmel foglalkozni. Kár hogy az ai megbizatások gyatrák egy idő után unalmasak nincs random küldetés vagy szállítási feladat csak betakaritás trágya permet szánt vet bála. Ezek forognak körbe. Vagy idő előrehaladtával feloldódnak más dolgok is? Továbbá jó lenne ha az AI a saját gyapotját nekem adná el vagy beállíthatnám hogy mennyiért veszem meg tőle ha már enyém a fonóüzem mivel a másik leadó nem megvehető. Így számomra nem világos miből lehet pénzt csinálni. A Birka is irdatlan lassan termeli a gyapjút még a legnagyobb farm is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest