- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Sziasztok lenne pár kérdésem. Megvettem magamnak a játékot Steamen és a barátomnak szeretnénk együtt játszani multiplayert de sajnos ő hiába csinál szervert nem látom nem tudok rá csatlakozni, mit lehetne megpróbálni kipróbálni hogy ő is tudjon úgy szervert készíteni hogy én tudjak rá csatlakozni. Én ha készítek látja, rám is tud csatlakozni, de kicsit játszunk kb gyenge 10 percet és discordon laggol a hangunk, majd pár pillanatra elmegy a net. Én arra gondolok, h a szerver készítésnél valamit rosszul állítok be.másik kérdésem, h külön módokat tudunk-e be tenni a játékba, amivel színesebbé lehet tenni az alap játékot. Eredeti ezért tört kalóz és humbug Pistike dolgokat nem szeretnénk! Láttam van DLC csomag Steamen de egyenlőre azt nem szeretnénk meg venni, vagy csak azok a kiegészítések léteznek hozzá? Azon felül ami van (ha van) azok nem ajánlottak? Felettem lévő hozzászolásba van kettő mód link. Pl ezekre gondolunk, lehet-e eredetin használni vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest