- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildgreen
aktív tag
Szia! Nézd meg ezt a mapot! Szerintem nem rossz!!
http://ostermelo-agrarteam.hu/index.php?option=com_jdownloads&task=view.download&cid=2276&Itemid=271#leírás
De ha magyaros tsz-es mapot keresel akkor tudom ajánlani pl: Patakfalva vagy Nádasfalva! Videót is találsz róluk a youtube-on!! -
apach
senior tag
googleba írd be hogy LS13 map mods
ennyi és telepakolja a különbözőbbnél különbözőbb oldalakkal neked, mindegyiket ÚJ ablakba nyisd meg, (kivéve ami netán ugyan az az oldal), aztán válogathattok képekkel kipakolva.de felmehettek a modhoster.com oldalra is, ott tuti van több kép is egy egy mapnál, és megnézegethetitek és ha tetszik, letölthetitek. egyszerűbb, mint ha telepakolgatnánk több száz map linkjével az oldalt itt.
próbálhatjátok akár ezt is pl. mods/freimersdorf
-
vacs
veterán
"A traktor mozgása közben a tájat mozgatja"
Ezt a kérdést rajtam kívül szerintem a többiek se értik !?
Tudnál képet, de inkább videót csinálni a hibáról pl az apach által linkelt programmal?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- SzoftverPremium.hu
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest