Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Köszi, gyalog is átmentem a pontokon,csak nem vettem észre a bevillanó új menüt. Egyébként nagyon jó újítás az egér húzogatással irányítható, markoló,raklapvillázó homlokrakodó stb funkció.
A grafika is szebb lett ,szóval tetszik. Csak sajnálom,hogy a rengeteg 11-es modot,az átírt cuccokat most dobhatom ki.Illetve ha lesz időm megnézem ezt az átkonvertálást. Csak hát az IDŐ ! Pénz és én csóri vagyok
Egyébként most raktam fel szűz rendszerre (win7 64 ) a játékot és a printscreen most sem működik a játék közben,egyébként meg igen.Csak egy fekete képet fényképez.Esetleg valami megoldás? XP alatt működött minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest