Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Blu-ray írót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autóhifi
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
dafko90
üzenetére
Hali!
Nos. ez a mód amiről beszéltek, letöltött mód? Mert HA IGEN, akkor magatokat szopattátok/szopatjátok. Miért? Leírom.
Azért, mert akkor az adott módnak REJTETTEK a fájljai, és ezért nem látni max. Van aminél csak egy része van rejtve van pl nekem olyan kamionom, aminek a zip mappájában totál semmit nem láttam. Ekkor jött a segítség nekem is.
Vagyis, hogy a gépeden át kell állítani valahol valamit és utána már PICIT homályosan, de meg fog jelenni az adott mód mindegyik fájlja.Még annyit. ITT írta le egyik tag a megoldást nekem, de nem találtam meg a nevét 3 oldalra visszamenőleg sem, így nem írom ide. De ha megkérdezitek, vagy ha ezután az írásom után valaki beírja ide, akkor nektek is megoldódna lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest