- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inc.corp.
tag
Üdv !
Fűből szénát csinálsz és lebálázod.Búza vagy árpa aratása után szalmabálát csinálsz a kombájn által otthagyott hulladékból.A bálákat elviszed a tehenekhez és valahova letárolod (én a bálaszállítón hagyom)Silózó kombájnnal fűből vagy kukoricából silót csinálsz és elhordod a tárolóba, ott megérleled.A keverőbe bálavillás homlokrakodóval tudod belerakni a bálákat.(én körbálát használok, mert egyszerűbb kezelni) 1db-ot a szénából 1db-ot a szalmából, utána elmegyek a géppel a megérlelt szecskához és teljesen feltöltöm. Ezután kiürítem az etetőnél. Ekkor az információs panelen a "kevert takarmány" mennyisége fog növekedni. Ha változtatod a keverési arányt, akkor a többi érték fog változni. Ha pl.csak füvet adsz nekik fűgyűjtőből, akkor csak a fű mennyisége változik, ha csak érlelt silót, akkor csak a takarmány.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest