Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inc.corp.
tag
Üdv !
Fűből szénát csinálsz és lebálázod.Búza vagy árpa aratása után szalmabálát csinálsz a kombájn által otthagyott hulladékból.A bálákat elviszed a tehenekhez és valahova letárolod (én a bálaszállítón hagyom)Silózó kombájnnal fűből vagy kukoricából silót csinálsz és elhordod a tárolóba, ott megérleled.A keverőbe bálavillás homlokrakodóval tudod belerakni a bálákat.(én körbálát használok, mert egyszerűbb kezelni) 1db-ot a szénából 1db-ot a szalmából, utána elmegyek a géppel a megérlelt szecskához és teljesen feltöltöm. Ezután kiürítem az etetőnél. Ekkor az információs panelen a "kevert takarmány" mennyisége fog növekedni. Ha változtatod a keverési arányt, akkor a többi érték fog változni. Ha pl.csak füvet adsz nekik fűgyűjtőből, akkor csak a fű mennyisége változik, ha csak érlelt silót, akkor csak a takarmány.
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest