Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inc.corp.
tag
Üdv !
Fűből szénát csinálsz és lebálázod.Búza vagy árpa aratása után szalmabálát csinálsz a kombájn által otthagyott hulladékból.A bálákat elviszed a tehenekhez és valahova letárolod (én a bálaszállítón hagyom)Silózó kombájnnal fűből vagy kukoricából silót csinálsz és elhordod a tárolóba, ott megérleled.A keverőbe bálavillás homlokrakodóval tudod belerakni a bálákat.(én körbálát használok, mert egyszerűbb kezelni) 1db-ot a szénából 1db-ot a szalmából, utána elmegyek a géppel a megérlelt szecskához és teljesen feltöltöm. Ezután kiürítem az etetőnél. Ekkor az információs panelen a "kevert takarmány" mennyisége fog növekedni. Ha változtatod a keverési arányt, akkor a többi érték fog változni. Ha pl.csak füvet adsz nekik fűgyűjtőből, akkor csak a fű mennyisége változik, ha csak érlelt silót, akkor csak a takarmány.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest